Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Beyoğlu'nda Vestiyer Zorunluluğu Ve Üslup Sorunu

31 Ekim 2024 16:32

İstanbul Beyoğlu Fitaş Pasajı'nda bulunan "Holly Stone Fitaş Sahnesi Beyoğlu" adlı mekanda konsere gittim. Şehir dışından geldiğim için çok küçük bir sırt çantası ve montum vardı ve bunları vestiyere bırakmak zorundasınız dediler. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir zorunluluk yoktur. Haksız para kazanmak için yapıyorlar. Kimse para verip zorunlu olarak çanta mont bırakmak zorunda değildir. İnsanların parasını zorla alamazsınız. İçerisi geniş bir alan, zaten küçük mekanlarda bile çantayla girmişliğim vardır. Zaten içeri girmeden önce arama yapıyorlar. Gıda ve su bile almıyorlar. Bu neyin dayatması? Eğlenmeye geldik, mahvettiler. İnsanların paralarını zorla almaya çalışıyorlar. Hem ben güvenmiyorum, vestiyere bırakmak istemiyorum; çantamın içinde değerli eşyalar vardı, zorla bıraktırmaya çalıştılar. Çalışanların üslubu da kötüydü, bizi konser biletimizi iptal etmekle tehdit ettiler. Kötü bir mekan ve üslupsuz çalışanlar. Aynı mekan Dorock XL Venue iken de gitmiştim, hiç böyle bir şey yaşamamıştık.

Zehra
Zehra
31 Ekim 2024 17:09

Yazmayı unutmuşum: Ayrıca içerideki barmenin korkunç bir üslup ve tavırla içeride b*mba mı patlatacaksınız gibi saçma sapan bir yorum yapması. Siz kimsiniz de insanlara böyle şeyler deme cesaretinde bulunabiliyorsunuz? İçeri gıda bile alınmıyor bu nasıl bir bilinçsiz bir yorumdur. İçeri girerken arama yapılıyor küçücük çanta zaten bu ne korkunç bir ithamdır bunu demeye nasıl cesaretiniz olabilir?

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 11:29

Holly Stone Zorunlu Vestiyer Uygulaması İle Hayal Kırıklığı

Mücahid
09 Ocak 2025 00:21
Holly Stone Zorunlu Vestiyer Uygulaması İle Hayal Kırıklığı

09 Ocak 2025 00:21
Holly Stone Beyoğlu'nda Hayal Kırıklığı
Holly Stone Beyoğlu'nda Hayal Kırıklığı
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Konser Alanında Haksız Kısıtlamalar Ve Ekstra Ücret Talebi

19 Nisan 2025 20:56
Sezin sonuçtan hiç memnun değil

Konser Saati Ve Organizasyon Fiyaskosu

22 Mayıs 2025 01:12