Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Halikarnas Petshop (Çanakkale) Ödeme Yapılmayan Sultan Papağanı Satışı Mağduriyeti

03 Kasım 2024 19:32

Halikarnas Petshop Çanakkale'ye 2 adet eylül ayında sultan papağanı verdik. Ücretli olarak adet başına 900 TL anlaştık. Fakat paramızı 1800 TL'yi bugün 3 Kasım defalarca istememize rağmen alamadık ve mağdur olduk. Keşke elimde belge olsa da müşteri olarak şikayetçi olabilsem ama yok.

04 Kasım 2024 08:59 (Şikayetten 13 saat sonra)

Elinizde belge olmadığını belirtmişsiniz mağdur olduğunuzu dile getirmişsiniz Jumbo yavru aldığını belirtmemişsiniz

04 Kasım 2024 09:49
halikarnas-petshop-canakkale-odeme-yapilmayan-sultan-papagani-satisi-magduriyeti-1.jpg

Paramı alamadığım için Jumbo muhabbet kuşu aldım oda 750 TL idi size 500 olur dediniz. Geri kalan paran ödenmedi mağduruz

Doganyilmaz
Doganyilmaz

Halı karnas benden de siyam kedisi aldı Ankara'dan ücretli ve kediyi de biz gönderdik 1 yılı geçti hala bize olan 2500 TL vermedi bütün konuşma ve bilgisi vardır parayı isteyince çocuk hastaydı ona harcadık dişim ağrıyordu o yüzden gecıkdı maliyecilerle uğraştım yok telefon bozuldu o yüzden yatıram adım hala da kedi köpek kus satısı yapıpda benim paramı göndermiyor jale samuk ayıp sızın yaptığınız

Mutlu

Bu işletme sadece para alıyor iş para vermeye gelince yok böylede esnaf daha Çanakkale de görmemiştim gördük

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2025 15:07
İstanbul Kafes'ten Aldığım Kusurlu Ürün Ve İlgisizlik
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kafes Önerisi Ve İlgisiz Müşteri Hizmetiyle Mağduriyet

22 Eylül 2025 14:21