Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Muharrem
09 Aralık 2024 23:41

1 Ekim 2024 tarihinde Halıca mağazasından Angora marka mutfak ve antre halısı (ikisi de aynı seri) aldım. 11 Ekim 2024 tarihinde tarafıma teslim edildi. 31 Ekim 2024 tarihinde mutfak halısının üzerine 1 litre kadar soğuk su döküldü ve su dökülen yer anında büzüştü. Kuruyunca düzelmedi. Halının kenar kısımları marul marul oldu. 03 Kasım 2024 tarihinde halıyı mağazaya geri götürdüm, durumu izah ettim. Halıyı alıp fabrikaya göndereceklerini ve fabrikanın inceleme sonucu tarafımıza rapor vereceğini söylediler. Raporun bir hafta on gün içinde geleceğini söylemelerine rağmen rapor tarafımıza 4 Aralık 2024 tarihinde ulaştı. Raporda halının üretim hatası olmadığını belirtip sorunlu halıyı bana geri iade ettiler

10 Aralık 2024 09:49 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Dilerseniz bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. HALİCA Müşteri Hizmetleri

Merve
Merve

Merhaba aynı halıda aynı sorun bende de var fabrika yıkanma hatası demiş ama halım yıkanmadı su döküldü nasıl çözüldü sorununuz

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Halı Değişiminde Müşteri Hizmetleri Krizi

Furkan
15 Mart 2025 16:34
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 18:16
Kalitesiz Halı ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
İpek sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 12:47