Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Haliç Üniversitesi Öğrencileri Mağdur Etti

18 Temmuz 2024 11:29

Haliç Üniversitesi yatay geçiş yapmış ve 2 yıllık okuldan geçiş yapan öğrencileri yaz okuluna dahil etmeyerek öğrencileri mağdur etmektedir. Benim çocuğum başka bir üniversiteden Haliç e geçiş yaptı. Diğer okulda proje dersi olmadığı için okula proje ders geriden başladı. Yaz okuluna ekstra ücret ödeyerek bu açığı kapatmayı düşünürken son kararla böyle öğrenciler yaz okuluna kabul edilemedi. Çocuğumun okulu hiç yoktan yarım donem uzayacak. Okul bizleri mağdur etmektedir. Bu haksızlığa bir an önce son verilsin. Gençlerin geleceğiyle oynamayın. Birçok öğrenci mağdur oldu. Okulu 2 yıl uzayan gençler olacak. Kafanıza göre son dakika karar alıp insanları mağdur etmeyin

22 Temmuz 2024 15:37

Haliç Üniversitesi okula geçiş yapan öğrencilerini yaz okuluna almayarak onları mağdur etmektedir. Hiçbir çözüm yolu sunulmamaktadır. Öğrenciler dönem veya sene uzatmak zorunda kalacaklar. Maddi ve manevi zarara uğrayacaklar. Bir an önce bu yanlışa son verin. Onlarca öğrencinin hakkına giriyorsunuz

18 Temmuz 2024 16:57

! Haliç Üniversitesi yatay geçiş yapmış ve 2 yıllık okuldan geçiş yapan öğrencileri yaz okuluna dahil etmeyerek öğrencileri mağdur etmektedir. Ben başka bir üniversiteden Haliç Üniversitesi'ne geçiş yaptım. Okula geçişle geldiğim için bir proje geriden dersi alıyorum. Yaz okuluna ekstra ücret ödeyerek bu açığı kapatmayı düşünürken son kararla böyle öğrenciler yaz okuluna kabul edilemedi. Okulum sebepsiz yere uzayacak. Okul bizleri mağdur etmektedir. Bu haksızlığa bir an önce son verilsin. Gençlerin geleceğiyle oynamayın. Birçok öğrenci mağdur oldu. Okulu 2 yıl uzayan öğrenciler olacak. Kafanıza göre son dakika karar alıp insanları mağdur etmeyin!

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Üniversitesi Fahiş Zam Yapıyor. Üstelik Rezil Eğitim Veriyor!

08 Mayıs 2024 13:26
İstinye Üniversitesi Fahiş Zam Yapıyor. Üstelik Rezil Eğitim Veriyor!

Haliç Üniversitesi Yaz Okuluna Fahiş Zam

05 Temmuz 2024 11:16