Hakikat Yayınevi Ve Hakikat Kırtasiye Personeli Edebe Aykırı Davranış

20 Mayıs 2024 00:01

19 Mayıs 2024 tarihinde saat 16:00 sularında Sirkeci'deki Hakikat Kırtasiyesi'ne alışveriş yapmaya gittim. 5 yıldır oradan alışveriş yapıyorum. 250 adet parşömen kağıdı almak istedim ancak paketlenmiş ürün yerine tek tek sayılarak verilmesini tercih ettim çünkü paket içerisinde ezilmiş ve kıvrılmış kağıtlar oluyor. Durumu izah ettiğimde, kağıt bölümünden sorumlu kişi, 'Seninle mi uğraşacağım, kağıt bu, yamulur, kırılır, ne yapayım yani?' diyerek tepki gösterdi. Kendisine her zaman buradan alışveriş yaptığımı ve sadece kağıt istediğimi söyledim. Bu sırada, tırnağını kağıtlara batırarak saydığı kağıtların üzerinde siyah lekeler bıraktı ve bunların kabul edilemez olduğunu belirtmeme fırsat vermeden, 'Seninle mi uğraşacağım, bir sürü insan geliyor.' diyerek bağırmaya devam etti. Durum böyle olunca, 'Bırak, sayma, bir deste kağıt ver gideyim. Buraya fırça yemeye değil, kağıt almaya geldim.' dedim. O esnada genç bir kız geldi ve kasada buruşturulmuş kağıtları iade etmek istediğini söyledi. Adam ise, 'Ben nereden bileyim senin yapmadığını?' diyerek kıza da sıkıntı çıkardı. Kız, kağıtların kasa tarafından poşete konulurken buruşturulduğunu söyledi. Sonunda bir deste kağıt aldım ve orada çalışanlar, olaya müdahil olan kişiyi savunmaya başladılar. Tartışmaların ardından, 'Ver kardeşim paramı, bir daha bu dükkana gelmeyeceğim.' diyerek paramı aldım ve çıkarken 'Biz sanki senin paranla mı kaldık?' şeklinde bir yanıt aldım. 'Biz buraya paramızla hizmet almak için geliyoruz, azar işitip geri dönüyoruz.' diyerek dükkandan ayrıldım. Kilometrelerce yol kat edip, kağıdı almadan geri dönmek zorunda kaldım. Bir daha asla o dükkana gitmeyeceğim ve bana bir özür borçlular. Yıllarca müşterileri olarak alışveriş yaptım ve bir daha asla gitmeyeceğim.

Hakikat Kırtasiye'de Müşteri Hizmetleri Sorunu!

07 Aralık 2024 14:06

Kadın Müşteriye Haksız Suçlama Ve Hesap Silme Mağduriyeti