Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Hair World Bayan Kuaförü (Sivas) Mağduriyeti

Hair World Bayan Kuaförü (Sivas) Mağduriyeti
17 Ağustos 2024 21:03

Bugün yıllardır müşterisi olduğum Sivas hair word çetin bayan kuaförüne kızımın saçlarını kesim için götürdüm. Elimizde ki saç modelini gösterdiğimizde keserim deyip kızımın saçlarını hiç alakası olmayan bir kesimle mahvetti.

Kuaförler derneğini arayıp şikayetimi mağduriyetimizi belirttim. Eve geldiğimizden beri ağlayan kızımın saçına tekrardan farklı bir işlem yapıp düzeltmesini istediğimde benden o işlem için para talep etti. WhatsApp üzerinden kendisine kestiği saçı ve elimizdeki görseli tekrar atıp bu kestiği saçın olmadığını belirttiğimde cevap bile veremedi.

Zoraki kızıma beğendirmeye çalışması ayrı bir ayıp. CİMER'e de şikayetimi yazdım. Bu hatasını bir an önce düzeltmesini talep ediyorum. Herkes aldığı paranın hakkını versin bu işin peşini de bırakmayacağım. İstediğimiz model sarı saçlı olan kestiği zaten söylemeye gerek yok.

22 Ağustos 2024 14:19

Sivas hair World bayan kuaförü kızımın saçlarını mahvedip görselle alakasız bir kesim yapıp üstüne 350 TL para alıp ne olduğu belirsiz bir kesimle bizi kuaförden çıkardı. Kuaförler derneğine gidip yapılan kesimin resimlerini gösterdiğim halde saçta yanma yoksa bir şey olmaz demeleri ne kadar büyük bir ayıp. Yanlış saç kesimi de bir mağduriyettir. Ben ertesi gün başka kuaföre 450 TL verip tekrardan mağdur oldum. Hair World bayan kuaförü çetin beye hakkımı helal etmiyorum ilaç parası etsin. Kuaförler derneği bile onlardan yana haksızdan yana. Yazıklar olsun.

Ayşe Semiha Kuaför Kesmeyi Bilmiyorsan Kesme

06 Şubat 2024 00:17
Ayşe Semiha Kuaför Kesmeyi Bilmiyorsan Kesme
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Şanzelize Kuaför (Sivas) Sivas Şanzelize Kuaför Pahalılığı

01 Mayıs 2024 08:13

Özge Perkitli Bayan Kuaförü Mağduriyeti Yaşadım

18 Temmuz 2023 10:07
Süreyya sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 04:05