Güzel Hosting Güzelhosting Site Çökme Sorunları Kesintiler

Güzel Hosting Güzelhosting Site Çökme Sorunları Kesintiler
03 Ocak 2024 01:48

Güzel host VPS hosting kesinti sorunları yaşıyoruz. Öncesinde paylaşımlı hosting kullanıyorduk sitemiz saatlerce çöktüğü oldu. Güzel host bize VPS geçin dedi çökme olursa hemen müdahale ediyoruz dedi. VPS geçtik tüm destek paketlerinin en üst düzeyini satın aldık. Şimdi site yine çökmüş 30 dakika site kapalı kaldı fark ettim adamları aradım. Hemen siteyi düzelttiler. Hizmeti satarken her şeyden haberimiz var diyen elemanlar şimdi benim aramamla çöken siteyi düzeltiyorlar. Ben aramasam site saatlerce çökük kalacak. Güzel hostingi 2 yıldır ısrarla tercih etmeye çalışıyordum ucuz olduğu için ama artık buna katlanamayacağım. Gece yattığımda sitenin çökmeyeceğini bildiğim bir hizmete geçeceğim.

03 Ocak 2024 12:55 (Şikayetten 11 saat sonra)

14 Şubat 2025 22:42
Sürekli Kesintilerle Mücadele: Hosting Kabusu
Halil sonuçtan memnun

31 Aralık 2024 19:48
"Firma ile akşam telefonda konuştuk. Telefondaki beyefendi durumu anlayıp gayet profesyonelce durumu yönetti. Sorunum akşam itibariyle çözüldü. Bugün de bir başka yetkili beni aradı durumu izah etti. Yaşanılan sorundaki hatalarını da konuştuk. Sonuç olarak benim sistemime erişimim düzeldi. Teşekkür ederim."
Web Hosting Hizmeti Sorunu Ve Destek Engeli
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Natro Hosting Hizmetimi Hit Geliyor Diye Kapatıyor

06 Ağustos 2024 19:49

Cihan
19 Temmuz 2023 22:37
Kenan sonuçtan çok memnun

22 Ocak 2024 14:57
"Gerçekten ilgili ve alakalı bir firmadır, Muhammed bey beni arayarak yaşadığım sorunları çözüme kavuşmasını sağladı. Teşekkürler güzel hosting!"