Gürel Yönetim İlgisizliği

10 Nisan 2024 14:32

Edremit bölgesinde gürel yönetim site yönetimi yaptığını, teknik destek, personel desteği hizmetleri verdiğini iddia eden ama destek istendiğinde günlerce telefona cevap vermeyen kurumsal görünümlü olmaya çalışan bir firmadır.

Akıllı ev sisteminin panjuru çalışmadığı için hizmet almak için defalarca yazdığımda mesajlara cevap vermeyen sitem edince de problem konu hk çözüm üretemeyip ben sitenize güvenlik hizmeti verdim çevre düzenlemesine baktım gibi alakasız cevaplar veren bir yöneticiye sahip. Hizmet almak istediğim tek konu: bölgede akıllı ev sistemine hizmet verebilecek bir kişinin irtibat numarası paylaşmalarıydı.

Mesaja cevap veremeyip telefonda ben bunlara bakmıyorum diyen bir kurum. Konuşma boyunca sürekli saldırgan ve hiç durmadan konuşan sonrada elinden geleni yap minvalinde konuşan bu insanlara hiçbir şey emanet edilmez. Hizmet sektöründe iş yaptığının bilincinde olmadan yanlış yerlere dokunuyorsun deyip tehditvari konuşmalar yapan bir firma.

Gürel yönetim sadece aidat alan bir firma olmayacak sloganı atıp, destek istediğinizde ulaşamadığınız her ay para toplayan kimseler. Biz mutsuzuz ve şikayetçiyiz.

10 Nisan 2024 15:02 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden ilgili departmanımız sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Casa Nuez Sapanca Hiç Memnun Kalmadık!

25 Kasım 2024 19:35
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Körfez Teknik Arçelik Edremit Servisi Tarafından Yaşanan Montaj Mağduriyeti Ve Hizmet Eksikliği

14 Temmuz 2025 17:08

Göker İnşaat Edremit Bizi Oyalıyor, Cam Balkonu Yapmıyor

14 Haziran 2024 16:19
Göknur sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 19:55