Zorla İmzalanan Sözleşme Ve İptal Sorunu

29 Ekim 2024 21:26

29/10/2024 tarihinde saat 12:45 te 1 erkek 1 kadın iş yerime gelip Britanya Dil Akademisi- Great britanya -greatbritanya.com İngilizce dil paketiyle ilgili bilgilendirme yapmak istedi. Ben hiçbir şekilde istemediğimi belirttiğim halde '14 gün ücretsiz deneyebilir eğer beğenmezseniz 14 içerisinde iptal edebilir ve hiçbir ücret ödemezsin' dedi. Zorla siteye nasıl gireceğimi ve şifremin ne olduğunu söylediler. Ben hiç siteye girmedim. İmza atılırken biraz şüphelendim ve araştırınca bunlarla karşılaştım. İptal etmek için bana verdikleri numarayı 0850 8504128 aradım ama öyle bir numara yok ulaşılamıyor ve iptal edemedim. Tabii ki. İmzalan belgede bir ürün aldığım yazıyor ama ben bir satın almadım. İlk taksit 13/11/2024 tarihi görünüyor belgede. Bunu bir şekilde 14 gün dolmadan iptal edeceksiniz. Eğer şikayetimi ve suç duyurumu geri çekmemi istiyorsanız bu imzalattığınız saçmalığı iptal edeceksiniz. Size verecek 1 kuruşum bile yok.

Yorumlar (10)

Alper
Alper

Ömer bey çok geçmiş olsun aynı durum bugün başıma geldi yani 26.02.2025 tarihinde bende yarın notere gidip ihtarname vereceğim. Sonuç alabilir miyim? Lütfen cevap verirseniz sevinirim ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmalıyım

Hilal
Hilal

Bana dönüş yapar mısınız Alper bey

Benzer Şikayeti Var

Ben bunları aradığımda WhatsApp ve mail kullanmalarına Ticaret Bakanlığı izin vermedi demişlerdi xd

Nurseli
Nurseli
Benzer Şikayeti Var

Oguzhan bey sizin süreciniz ne oldu

Benzer Şikayeti Var

Benimde başıma bende şikayet oluşturdum https://www.sikayetvar.com/greatbritanya/greatbritanya-dil-akademi-sikayeti

Veysel
Veysel

Merhaba acaba bir şey çıktımı

Sakine
Sakine

Merhaba bir şey cıktı mı acaba

Samet

Cayma sürem dolmadan avukata danıştım ve notere gidip ihtarname verdim. Sonrasında bana WhatsApp'tan ulaştılar ve onlarda olan bir nüshanın üzerine iptal yazıp bana fotograf attılar. Tarafıma kargo ile göndereceklerini söylediler. Fakat kargo halen gelmedi.

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 17:09

13 Ağustos 2024 15:36
GreatBritanya Zorla Satış Ve İptal Edilemeyen Hizmet Sözleşmesi

Greatbritanya Britanya Dil Akademi Şikayeti!

03 Ocak 2025 15:00