GrandPashaBet Çekim Talebi İşleme Alınıyor

GrandPashaBet Çekim Talebi İşleme Alınıyor
30 Ekim 2023 15:50473

Dün gece saat 3:00'ten öğlen 12:00'ye kadar bekledim. Çekim talebi onaylanması için fakat reddedildi. Sorduğumda ise yanlışlık olduğu söylendi. Ben 3000₺'yi harcadım, kaybettim. Şimdi tekrar çekim talebi verdim, hala daha yoğunluk nedeniyle başka bir cümle kurmuyorlar. Çözülmesini bekliyorum.

13 Aralık 2023 23:01

Merhabalar GrandPashaBet ekibi iyi akşamlar iyi çalışmalar saat 9 da çekim talebi vermiştim hala daha yatmadı 3000₺ para iptal istiyorum iptal etmiyorlar para yatsın diyorum onu da yatırmıyorlar her zaman bu sorun ile karşı karşıya kalıyorum biraz daha çalışan kişileri uyaralım yoğunluk varsa bile çalışan personelleri çoğaltalım

Eki aç
30 Ekim 2023 15:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Furkan Bey Oyun hesabınızı kontrol ettiğimizde çekim ve yatırım işlemlerinizin başarılı şekilde sonuçlandığını görüntülemekteyiz. Finansal işlemlerdeki anlık yoğunluk nedeniyle sizleri beklettiğimiz için kusura bakmayınız. Anlayışınıza teşekkür eder iyi günler dileriz. Saygılarımızla, GrandPasha365

22 Eylül 2024 23:50

Sa sorununu nasıl hallettin bende şu an 1000 TL'lik çekim yaptım 1 saattir işleme alınıyor yazıyor

GrandPashaBet Para Yükleme İşlemi Sorunu

30 Ekim 2023 18:1064

Sabah saat 09.00'da çekim verdim, ancak 13:00'te reddedildi. Yanlışlıkla reddettiklerini söylediler ve tekrar çekim yapm...

GrandPashaBet Çekim Talebi İptal Oluyor Param Gelmedi

1 Kasım 2023 08:42903

Dünden beri çekim talebi verdim. Paramı yatırmıyorlar. Çekim talebi verin diyorlar iptal oluyor. Devamlı kaç kere talep ...

GrandPashaBet Çekim Talebim Saatlerdir Onaylamıyor

22 Aralık 2023 19:44277

Çekim talebi vermeme rağmen talebim bir türlü karşılanmıyor. Canlı desteğe soruyorum; her defasında aynı cevabı alıyorum...

Tümünü Gör
GrandPashaBet Mağdurum, Paramı Vermediler

GrandPashaBetMağdurum, Paramı Vermediler

Esra
GrandPashaBet Site Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

GrandPashaBetSite Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

Tugay
GrandPashaBet Sitesinin Oyunlara Müdahalesi

GrandPashaBetSitesinin Oyunlara Müdahalesi

Yunus
GrandPashaBet Oyunlara Müdahale Var!

GrandPashaBetOyunlara Müdahale Var!

Bahar
GrandPashaBet Hesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

GrandPashaBetHesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

Ramo