26 Ocak 2024 15:402.203

Kazancımı aldılar, dalga geçer gibi 200 TL bırakmışlar. 1000 TL veriyorsanız, 10.000 TL alıyorlar. Oynamayın, oynatmayın. Oyunda kazandığım para bir anda yok oldu. 'Efendim neymiş? ' diyorsunuz, kayıp bonusu almışım. 200 TL'ye kesilmiş, geri kalanı alamıyorum.

28 Ocak 2024 18:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Barış bey Oyun hesabınız incelenmiştir. İncelemeler sonrası yatırımınıza almış olduğunzu %15 yatırım bonsundan sonra kaybınıza %10 kayıp bonusu almış olduğunuz gözükemktedir. Kazançınız sistem üzerinden otomaitk olrak çekebilceğiniz miktarda bırakılmıştır. Çekim yapmanız durumunda işleminiz sonuclanacaktır. Herhangibi bir sorun veya hatta tespit edilmemiştir. Saygılarımızla, GrandPasha365

Recep
Benzer Şikayeti Var
27 Ocak 2024 17:47

Çok sıkıntı site uzak dur baba ben 14 binimi kestiler sen yine iyisin yok kural hatası hatada yok ha 2 kez kazanç sağladım ya engelleyecek başka bir şey bulamadılar

2 Aralık 2023 08:432.969

Oyun oynamak adına 300 bir kaybedince hırslanıp 300 bir para yatırımı sağladım. Onu da kaybedince kayıp bonusu adı altın...

1 Destek1 Yorum

GrandPashaBet Paramızı Kesiyorlar Bonus Adı Altında

19 Kasım 2023 04:151.268

Para yatırım işlemi gerçekleştirdim ve 100 TL kaybettim. Ardından kayıp bonusu aldım ve bu bonusla 20 bin tl'nin üzerind...

GrandPashaBet Paramızı Kesiyorlar Bonus Adı Altında

GrandPashaBet Çekim Sorunu - Bakiye Silinmesi!

23 Eylül 2023 14:06311

Yatırım yaptığım tutarı kaybettikten sonra kayıp bonusu verdiler ve onunla kazanç sağlayıp çekim yapmak istediğimde kayı...

Tümünü Gör
GrandPashaBet Mağdurum, Paramı Vermediler

GrandPashaBetMağdurum, Paramı Vermediler

Esra
GrandPashaBet Site Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

GrandPashaBetSite Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

Tugay
GrandPashaBet Sitesinin Oyunlara Müdahalesi

GrandPashaBetSitesinin Oyunlara Müdahalesi

Yunus
GrandPashaBet Oyunlara Müdahale Var!

GrandPashaBetOyunlara Müdahale Var!

Bahar
GrandPashaBet Hesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

GrandPashaBetHesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

Ramo

Öne ÇıkanKonular