Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Goldenbets571 Bahis Sitesinde Yaşanan Sorunlar Ve Şüpheli İşlemler

14 Ağustos 2024 02:33

Goldenbets571 adlı siteye 100₺ yatırım yaptım, yatırımıma karşılık 150₺ Bonus verildi. Bahis bilgisini ise Facebook'ta b** p*** adlı kişiden aldım. Her neyse, çok önemli değil bilgiyi veren kişi. 250₺ bahsi yaptım ve karşılığında 78.912₺ kazanç elde ettim. Çekim talebi oluşturdum ve canlı destek bölümüne bağlandım.

Karşımdaki kişi 3317₺ göndermemi söyledi, MASAK bahanesi ile aldıkları önlemler olduğunu söyledi. Tamam dedim. Site kuralıdır dedim ve gönderdim. Sonrasında ise dekontu canlı destek ile paylaştım, fakat "aktarım güvenliği" yazmadınız dedi ve o gönderdiğim rakama Bonus ekleyip bakiyeme yansıttılar. Birçok kez çeşitli sitelerde bahis oynayan biri olarak, bunun yalandan görüntü olduğunu düşünüyorum.

Düşünmemdeki sebep, bahis sitesi para talep etmez, buna zaten ihtiyacı yoktur! Giden 3-5 değil, insanları saf yerine koymaları nefret ettiğim ve asla umursamaz tavır sergileyemeyeceğim bir durum.

Dediğim gibi bu sitede büyük sıkıntı var. Bu durumu savcılık ve polis ile paylaşacağım. Sonunda ben ceza alsam dahi yapacağım. Ayrıca şunu da belirteyim, söyledikleri maçlar bu site dışında hiçbir yerde yok.

Grandwinbet67 Beni Yanılttı

19 Temmuz 2025 14:38

21 Temmuz 2024 11:06
Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
16 Haziran 2024 14:19

23 Ağustos 2024 23:49
Goldenbets Tutan Kupon Hesaba Yatmaması
Sıdık sonuçtan hiç memnun değil

Monarchbet Sitesinde Mağdur Edildim

Sıdık