Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Gold Queen Estetik Gold Queen Van

26 Mayıs 2023 15:02

Gold Queen Van şubesine. Giden çalışan bir kadın olmama rağmen asla kendi istediğim güne randevu alamadım. Regl olacağım tarihe kadar söyledim buna rağmen onlar bana değil ben onlara uymak zorundaymışım. O tarihe seans yazılıyor ama asla gidemiyorum ya çalışma saatlerim içinde oluyor ya da dediğim gibi regl tarihimi söylememe rağmen o tarihe vermişlerdir. Onlar yüzünden kaçırdığım 3 ana 3 ara seans var şu an onlara katılamıyorum. Burnu havada danışanları ise asla yardımcı olmuyor sorunumu söylediğim zaman ben mi halledeyim diyorum halledin diye yanıt alıyorum. Eğitmeden birini dan diye oraya bırakırsanız bu olur. Sorumsuzluğunuz yüzünden seansların hiçbirinden etki göremedim çünkü düzenli gelemedim
Ben kendi saatimde geldiğim zaman bile 5 tane ara seansı aradan çıkarıp beni orada beklettiğinizi biliyorum ben buna anlayış gösterirken sizin bu kadar sorumsuz ve zeytinyağı gibi üste çıkmanızı kabul etmiyorum. Müşterileri mağdur edip telefonlara cevap vermemezlik de yapamazsınız. Hiçbir aradığımda ulaşamıyorum beni engellediniz mi diye sormak zorunda kalıyorum bunu yapmaya hakkınız yok.

Edanur sonuçtan çok memnun

12 Mart 2025 01:22
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 21:04
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 12:58
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Moonlight Güzellik Merkezi (Ankara) Umursamazlık Ve Mağdur Duruma Düşürme.

27 Temmuz 2024 12:40