Devlet Hastanesinde Diş Çekimi Krizi

15 Aralık 2024 13:58

Kahramanmaraş İli Göksun ilçesinde Göksun Devlet Diş Hastanesindeki M.K. isimli diş doktorundan şikayetçiyim. 11.12.2024 tarihinde sabah saat 11:30'da kardeşim E.E.Y. adına bahsi geçen doktordan randevu aldım. Kardeşim özel diş kliniğinde diş teli tedavisi görüyor ve bu özel diş doktoru bize alt çenesindeki 2 dişinin çekilmesi gerektiğini, isterseniz devlet hastanesinde isterseniz özel diş kliniğinde çektirebilirsiniz dedi. Biz de bunun üzerine M.K. isimli doktordan E.E.Y. adına randevu aldık ve randevuya gittik. Şikayetimin sebebi, gittiğimizde M.K. isimli doktor kardeşimin dişine anestezi yaptı. Bize, 'Siz neden özel hastanede diş çektirmiyorsunuz da devlet hastanesinde diş çektiriyorsunuz?' dedi. Ben de özel hastanede diş çektirme ücretleri pahalı olduğu için devlet hastanesinde çektirmek istedim dedim ve 'Siz devletin diş doktoru değil misiniz? Neden burada diş çektirmeyelim?' dedim. Kardeşim 16 yaşında, ben 21 yaşındayım ve kardeşim reşit olmadığı için yanında bulunmak istedim. Doktor bana dışarı çıkmamı söyledi. Ben de kardeşimin yanında durmak istedim. M.K. isimli doktor elindeki eldivenleri çıkartıp sinirli bir şekilde çöp kovasına fırlatarak, elini kolunu kaldırarak, sallayarak bir sağa bir sola ve bana doğru yürüyerek bağırarak, 'Hastanı da al çık dışarı' dedi ve sekreterine güvenlik çağır deyip güvenliği çağırttı ve beni odadan kovup atmak istedi. Bana karşı el kol hareketlerinden, bağırmasından, üstüme gelmesinden ve kardeşimi anestezi yapılmış bir şekilde ortada bırakmasından şikayetçiyim.

Randevu Sorunu Ve Yetersiz Tedavi Deneyimi

29 Aralık 2024 14:12