Gini Talent İş Başvurusunun Sürekli Ret Yemesi

Gini Talent İş Başvurusunun Sürekli Ret Yemesi

Merhabalar, Arama Motoru Kalite Geliştirme Uzmanlık Programına yaklaşık 6 kere başvurdum ve hepsi reddedildi. Sorulara verdiğim cevaplarda herhangi bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Sadece kendim değil 4-5 arkadaşım daha başvurdu ve hepsi kabul edildi ancak ben 6 kere ret edildim, bunun sebebini öğrenebilir miyim?

16 Ekim 2024 10:23 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba m******, Programımızın işleyişi ile ilgili detayları veri gizliliği açısından buradan paylaşmamız mümkün olmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla,

28 Ağustos 2024 12:22

Mustafa Bey bize 27 Ağustos 22:03'de email atmışsınız (ki arkadaşlarımız 28 Ağustos 09:33'de cevap vermişler), emailin cevabını beklemeden sosyal medya ve şikayet sitelerinden mesaj atmışsınız. Üslubunuz ile ilgili hiçbir problem yok haklısınız fakat sitenin adına bakarsanız burası tüketicilerin aldıkları ürün ve hizmetler ile ilgili "şikayetlerini" yazdıkları bir ortam. Adaylarımız ile maalesef bu kanaldan veya sosyal medya kanallarından iletişim kurmuyoruz.

28 Ağustos 2024 07:19

Merhaba Mustafa Melih Yavuz Bey, İş başvurunuz ile ilgili bizlere doğru kanallardan yazmak yerine tüketicilerin kullandığı kanalları kullanmayı tercih etmişsiniz. Biz de sizlere buradan yanıt vermek istedik. 1) Yaptığınız 6 başvuruda aldığınız puanlar sırasıyla: 4/10, 6/10, 6/10, 6/10, 6/10 ve 5/10 şeklinde. Mesajınızın tonundan anladığımız kadarı ile art Arda başvuru yapmanız durumunda Gini Talent'a kabul edilmeniz gerektiği gibi bir varsayımda bulunuyorsunuz ki bu tamamen yanlış. 2) Diğer bir konu, başvuru dokümanlarını dikkatlice okursanız iş başvurunuzun sonucu ile ilgili hangi iletişim adreslerinden bilgi almanız gerektiği wiki sayfamızda anlatılıyor. Yani böyle bir kanalımız yok, çünkü biz tüketicilere ürün satan bir şirket değiliz, aksine işvereniz. 3) Bu tip ortamlarda işverenin itibarını zedeleyici paylaşımlarda bulunmak sözleşmemize de aykırı. Yani kabul almış olsaydınız bile şu durumda sözleşmeniz feshedilirdi. İş hayatınızda başarılar dileriz.

Gini Talent Haksız İşten Çıkarma Sonrası Mağduriyet

Ben 2 aydır Y***'te arama motoru kalite geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum ve beni 16 gündür giriş yapmamam gerekçesiy...