Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 13:15

Chrysler sebring2.0 crd 2007 model aracımı 25.02.2024 tarihinde uzun yolda hararet ve uzun rampalarda çekişten düşme sorunundan dolayı sultanorhan mah. Oto san. Sit. A-16 blok no:6/a d:3 Gebze-Kocaeli adresindeki gestay otomotive götürdüm. Bazı testler yapıp aracın conta yaktığını conta değişimi yapılması gerektiği yaklaşık-25-30 bin lira gibi bir rakama halledilebileceği söylendi. 04.03.2024 tarihinde tekrar götürüp aracın tamirini yapmalarını istedim. M*** ve m**** araca tekrar su hararet testi vs. Bir şeyler yaptılar. Dediler ki bu contadan değil, bu araç gömlek çatlatmış, gömlek piston kapak vs komple revizyon yapılması gerekiyor. 70-80 bin gibi bir para gidebilir dediler. Peki yapılırsa düzelecek mi randıman alır mı? Çorum'da 70 bin tl'ye sıfır sandik motor buldum. Hiç riske girmeyelim, onu aliyim sizin tokat Turhal daki şubenizde taktırıyım dedim. Yok dediler. Hiç oralara gitmene gerek yok. Bizim yaptığımız kendi orijinal motoru her zaman için daha iyi olur bizim yapamayacağımız araç yok dediler. Yalnız para bırak gerekli parçaları alalım dediler. Bende verdikleri IBAN numarasına m**** isimli ustanın adına 60 bin tl EFT yaptım.
Birkaç gün sonra bakmaya gittiğimde motor araçtan indirilmişti, dediler ki bu para yetmez, sen biraz daha para bırak dediler. Paramda yoktu. Kredi kartımı verdim parça aldıklarını söyledikleri martaş otomotiv adli firmaya 4 taksit 20 bin tl daha çektirdiler ve işler ondan sonra değişti. Tabi ramazan ayı çalışamıyoruz parça bulamıyoruz vs. Mazeretler öne sürmeye başladılar. Hangi parça lazımda bulamıyorsunuz diyorum. Çünkü aracın ne pistonunda bir şey var, ne gömleğinde bir şey var. Sapasağlam sadece silindir kapağının birkaç yerine kaynakla dolgu yapıldı. Araçta kullanılan motor Volkswagen Audi chrysler gibi araçların ortak kullandıkları motor ve parça sıkıntısı yok, sitelerin isimlerini parça fiyatlarını kendilerine veriyorum, mesaj olarak gönderiyorum.
Son gittiğimde ce*** isimli benim gibi mağdur başka bir müşteri ile birlikte dükkana girmeme rağmen hakaret edip hırsızlıkla bile suçlamaya çalıştılar. Bense aracımı yapıp teslim edin, ben isimi gücümü bırakıp geliyorum, bir de hakaret yiyorum diye tepki gösterdim. Zoraki de olsa araç silindir kapağını rektefeciye gönderttim. Tam 50 günden fazla zaman geçti, artık mahkeme ne kadar sürer, kismet.

07 Haziran 2024 10:36

Aracımı gestay otomotiv m** ve oğlu b** ustaya rampada gaz yememe ve hararet sorunundan dolayı götürdüm bir takim kontroller yapıp aracın conta yaktığını söylediler yapın dedim ve aracı bıraktım bırakmaz olaydım su arızalı bu arızalı 100 bin tl para aldılar araçtaki sorun biraz daha artmış halde yaptık diye teslim ettiler su an araç başka bir tamircide aynı sorundan dolayı. Yaklaşık 90-100 gün yalan söylediler yok çiçek gibi yapacağız yok yer uçağı yapacağız yalanlara dayanamayıp aracı alıp başka bir yere götürdüm.

07 Haziran 2024 10:11

04.03.2024 tarihinde aracımı gestay otomotiv murat ustaya araç rampada gaz yememe ve hararet yapmasından dolayı götürdüm bir takim testler vs. Yapıp baktı conta yakmış değişmesi gerekiyor dedi yapın dedim aracı bıraktım bir iki gün sonra sade conta değil gömlek çatlatmış dedi bu aracı ben kullanacağım ne gerekiyorsa yapim dedim araç tamam ramazan bayramından önce yapar teslim ederiz dediler aracı söktüler aha bugün başlıyoruz aha yarin yaklaşık 50 gün aracı yatırdılar noterden ihtar gönderip aracı ve paramı isteyince yapmadan teslim etmeyiz dediler ve ekli listedeki işlemleri yaptılar aracın hazır dediler aracı aldım 8-9 km ötedeki eve götüremedim araç eskisinden beter gaz yemiyor hararet yükseltiyor geri götürdüm turbo devreye girmiyor vs. 15 gün daha beklettiler yine yapamadılar ve aracı 05.06.2024 tarihinde arizala bir şekilde teslim alarac başka bir tamirciye götürmek zorunda bırakıldım.

10 Haziran 2024 17:21

Araç 15 bin tl masrafla halloldu 3 gündür kullanılmakta gereksiz yere 100 bin tl alıp da arızalı aracı bana teslim eden utansın

Dostlar Otomotiv (Mersin) Mağdur Etti

02 Eylül 2024 00:23
Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

Aracımın Motor Tamiri Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Yüksek Masraf

21 Haziran 2025 22:23
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Öztürk Otomotiv (İstanbul) Aracım Tamir Edilmedi!

17 Temmuz 2024 22:34
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2023 15:48
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Teknik Şanzıman (Ankara) Otomatik Şanzıman Tamiri

02 Ağustos 2023 15:11