Barış sonucu yetersiz buldu

Gedik Piliç Nugget'ta Kötü Koku

16 Kasım 2023 19:33

16 Kasım'da File marketten iki paket "Gedik Piliç Nugget (600gr-STT: 27.11.2023) " isimli üründen satın aldım. Fırında; pişirme kağıdında, ambalajda belirtilen pişirme önerilerine uyarak pişirdim. Üründe çok ağır bir kötü koku var. Kokuyu duymazdan gelebilmek mümkün değil. Aynı kötü deneyimi yeme sırasında da yaşadık ve zehirlenme endişesiyle tüketmekten vazgeçtik.

17 Kasım 2023 11:38 (Şikayetten 16 saat sonra)

Tüketicimiz ile iletişim kurulmuş ve süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Tüketicimize duyarlı bildiriminden dolayı teşekkür ederiz.

Barış
19 Kasım 2023 13:11

Gedik Piliç arayıp özür diledi ve bu duruma birden fazla etmenin sebep olabileceğini belirtti. Gün içinde duyu testi yaparak üretimden kaynaklı bir sorun olmadığını, ürünü mağazaya iade edebileceğimi söyledi ve bana test yapıldığına dair herhangi bir fiziksel kanıt sunmadı. File markete giderek aynı şekilde durumu anlattım ve iade istedim. Onlar da kendilerinden kaynaklı soğuk zincirin kırılma ihtimali vs olmadığını söylediler ama yine de iade yaptılar. File markete mağduriyetimi giderdiği için teşekkür ederim.

İrem
21 Ağustos 2023 21:03
Gedik Piliç Nugget Küflü Ürün
Gedik Piliç Nugget Küflü Ürün
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş

tuketilen-nugget-sonrasi-yasanan-mide-rahatsizligi-ve-iade-talebi-1.jpg

Beypiliç Açılmamış Paketteki Küflenmiş Nugget

Talha
28 Ağustos 2023 12:07
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
10 Mart 2024 15:02