Gebze Fatih Devlet Hastanesi Gastroenteroloji Doktoru Sonuç Raporu Bakmaması

20 Temmuz 2023 00:506.829

Kocaeli ili Gebze ilçesinde 07.07.2023 günü Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde endoskopi yaptırdım. 17.07.2023 günü yaptırmış olduğum endoskopinin sonucunun çıktığı mobilden mesaj yoluyla tarafıma bildirildi. 19.07.2023 günü saat 15.30 da sonuç göstermek için polikliniğe gittiğimde bankodaki bayan görevli doktor beyin sonuç raporlarına bakma saatinin 13.30 - 14.30 saatleri arasında olduğunu bu sebepten sonucuma bakamayacağını beyan etti.

Bende madem böyle bir prosedür var neden vatandaşlara bu prosedürle alakalı bilgi vermiyorsunuz bende kendim emniyet personeliyim amirimden izin alarak hastaneye geldim hem beni mağdur ettiniz hem de zamanım boşa gitti. Doktor beyin ne zaman sonuçlara bakacağını gelen hastaları bilgilendirmek yerine benim sormam öğrenmem gerektiğini söyledi. Bu tamamen saçmalık. Doktor mesai saatleri içerisinde hastalarını kontrol etmek zorundadır nasıl bende bir emniyet personeli olarak mesai saatleri içerisinde vatandaşa hizmet etmek görevimse ve bunun karşılığında maaş alıyorsam doktor beyinde keyfe keder hastalarına muamele yapamayacağını söyledim.

Ben sonucumu göstermeye geldiğimde poliklinikte hiç hasta yoktu, bomboştu. Doktor bey istese 5 dakika da gelen hastasının kontrolünü yapmak yerine beni geri gönderdi. Gastroenteroloji doktoru yaşar yoğundan şikayetçiyim. Konuyla alakalı doktor beye gerekli uyarıların yapılmasını gereğini bilgilerinize rica ederim.

1 Destek

Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde Çalışan Çocuk Doktoru

11 Ağustos 2023 11:3915.459

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Doktor *** ve doktor *** çocuk doktorları. Çocuğumun ultrason sonucunu göstermek için dokto...

2 Destek

Öne ÇıkanKonular