Gaziantep Şehir Hastanesi Cerrahi Bölüm Şikayeti

31 Ekim 2024 21:26

Gaziantep genel cerrah poliklinik b blok ikinci kattaki 2 no oda doktorun adını hatırlamıyorum çünkü randevulu değildik. Eşim rahatsızlılığı nedeni ile acile gittik. Oradaki doktor biz bir şey yapamayız genel cerrah görmeli dedi ve bizi dediğim b bloga yolladı. Doktorların 3 er randevusu olmasına rağmen ve daha çok erken saatti bakamam hastalar var filan sesini yükselterek konuşmaya başladı.

Ona derdimizi anlattığımız halde dersten halden anlamıyor. Bekleyelim randevulu hastalar bitsin bize öyle zaman ayırın dedik yok diyor o benim sorunum değil diyor. Merhamet insanlıktan nasibini almayan doktorlar var o hastanede. Ve zaten bir insan cerrahi bölümüne ihtiyaç duymuşsa zaten ağrı içindedir demek. Doktora şiddete hayır diyoruz amma bunlar da biraz da olsa insan olsunlar yani.

Randevu alamıyoruz diyoruz çok geç veriyorlar ağrı içindeyiz diyoruz doktor olan canlı anlamıyor. Sanki bize bedava hizmet veriyorlar. Bence bunlar önce psikoloji test geçmeli sonra doktor olmalı. İnşallah baş hekim okur ve bizleri duyar.

Gaziantep Şehir Hastanesi Hasta Kabul Etmiyorlar

15 Kasım 2023 15:39
Feyruz sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Kaosu: Doktor Gecikmesi Ve Yanlış Suçlamalar

14 Mart 2025 09:14