Zeynep
18 Aralık 2024 15:36

Gardrops uygulamasında satış yaptım ve 2850 liralık bir kazancım oldu. 11 Aralık çarşamba günü paranın banka hesabıma aktarılması için talimat verdim. Ortalama 12 saat içinde işlemin gerçekleşeceğine dair bir ibare vardı. Buna rağmen üç gün bekledim ve işlem askıda görünüyordu. Araya hafta sonu girdiği için o süreçte de herhangi bir hareketlilik olmadı. 16 Aralık pazartesi günü Gardrops Destek'e başvurdum ve durumu anlattım. Maksimum 2 gün içinde yatar ama yatmazsa tekrar yazın dediler. Bu konuşmadan yaklaşık bir saat sonra uygulamadaki para hareketlerimde "işlem tamamlandı" olarak gösterildi ve para aktarımı askıdan kalktı fakat yine hesabıma yatmadı. Bunun üzerine başka bir temsilciye bağlandım. 24 saat bekleyin dediler. Ertesi gün 17.00'a kadar bekleyip yine farklı bir temsilciye durumu en baştan anlattım. IBAN bilgilerim güncel olmadığı için paranın geri döndüğünü, bilgilerimi güncelleyip kendisine haber vermem gerektiğini söyledi. Güncelledim ve kendisine haber verdim. Bugün kontrol ettiğimde para hala hesabıma gelmemişti. Bir temsilciye daha bağlandım ve verdiği tek cevap "Açık formunuz üzerinden size dönüş sağlanacaktır." oldu. Her gün çeşitli temsilcilere bağlanıp durumu en baştan anlatmaktan, 12 saat 24 saat uzun süreler beklemekten, banka hesabımı düzenli olarak kontrol etmekten çok sıkıldım çünkü süreç haddinden fazla uzadı ve artık çirkin bir hal almaya başladı. Başka uygulamalarda paranın hesaba geçmesi maksimum 30 dakikayı bulurken bu uygulamada paranın bu kadar bekletilmesi bana artık başka şeyler düşündürüyor. Bağlandığım müşteri temsilcileriyle yazışmalarımı da görsellere ekleyeceğim. Hiçbir aksiyon alınmıyor ve ben peşine düşmekten çok yoruldum her gün bu meseleye düzenli olarak mesai ayırıyor oldum. Param bugün içinde hesabıma geçmezse artık resmi yollara başvuracağım. Bir daha da satış yapmayı düşünmüyorum.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 11:29
Gardrops Para Transfer Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunu