Gann Markets Zarar Veriyor

10 Mayıs 2021

Gann markets hazine sistemi ile çalıştığını, arkadan taraftan manuel müdahaleler yaparak yatırımcıyı zarara uğrattığını gördük, bunu dile getirdiğinizde ise hemen hesaplara bloke koyup, hiçbir şekilde muhatap olmuyorlar ve her şeyiyle engelleme yapıyorlar. Gann Markets'in birileri sürekli olarak internette, Twitter ®'da ve telegram ® gruplarından övüyorlar ve müşteri topluyorlar. Ve bunlar kendi referanslarıyla giden herkesten komisyon alarak zenginleşiyorlar. Ama yatırımcı sürekli olarak kaybediyor. Ve bu yönlendirenler telegram gruplarında sürekli olarak işlem veriyorlar böylelikle almış oldukları lot iadesi ile zenginliklerine zenginlik katıyorlar.

Kullandıkları Metatrader4 ® platformunun güncelliği olmadığı için işlemlere istedikleri gibi müdahale ederek hesapları patlatma imkanları da mevcut. Haklarımı her platformda mutlaka arayacağım. SPK ®'ya, savcılığa ve maliyeye bildirimde bulunarak yapmış oldukları yanlışlıklarının ortaya çıkmasını sağlamaya çalışacağım.

12 Mayıs 2021 13:44

Gann markets hakkında yaptıklarını ifşa ettikten sonra hemen tüm kanallardan engelleme yaptılar. İşbirlikçileri de engellemişler. Yani anlayacağınız paraları aldıktan sonra da hakkınızı aramanıza izin vermiyorlar ve tahammül de etmiyorlar. İnternetten, Twitter'dan, telefondan, WhatsApp'tan ulaşma imkanınız olmuyor. Geriye ne kaldı SPK, maliye, savcılık.

profile profile profile
11 Mayıs 2021 23:05

Zarar veriyor derken Yatırımcıyı müşteriye kaybettirip kendileri kazanıyorlar yani müşterinin yatırımcının kaybı onların kazancı karı. Ve kesinlikle yatırımcısına da sahip çıkmayan, kurmuş oldukları Çark için çalışıyorlar fenomen telegramcıyla birlikte.

27 Mayıs 2021 16:45

Gann Markets her türlü şekilde kendini kâra geçirmek için sınırsız düşünce yapısına sahip. Zannediyorlar ki yaptıkları yanlarına kalacak.

22 Haziran 2021 16:39

Gann Markets hala insanların paralarını türlü türlü yöntemlerle almaya, insanları mağdur etmeye devam ediyor. Sakın ha sakın ağlarına düşmeyin.

23 Ağustos 2021 18:18

Gannmarkets adı altında insanları kandırarak hesaplarını patlatıp paralarının gasp ediyorlar.

Gann Markets Foreks Tecrübesiz Firma

Kürşat
14 Ekim

Borsa fenomeni olarak adlandırılan m** tarafından yönlendirilen foreks firması olan Gann Markets tarafından tüm bakiyemi kaybettim. Temsilcileri a** adında ki şahsa göndermiş oldukları işlemlerden dolayı kayba uğradığımı Vip grubunu değiştirmek istediğimi ilettim. Fakat kendisi biz de işlemler böyle...

Gann Markets Hesap Kontrol Etme

Servet
27 Mart

Yetkili bir benimle iletişime geçebilir mi acaba hiçbir şekilde iletişime geçemiyorum lütfen bana ulaşabilir misiniz 2018 2019 yılları arasında gann market ile çalışıyordum ama şu an iletişimi kaybettim beni yetkili biri arayabilir mi... Mecburen yazıyorum

0 Yorum