Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fr Ayakkabı Yanılttı

Fr Ayakkabı Yanılttı
24 Ocak 2023 23:08

@frayakkabii Instagram sipariş oluşturduk ayakkabı geldi ama kalıbı uymadı. Değişim var dediler ayakkabıyı geri gönderdik. Ayakkabıda gelmedi para iadesi de yapmadılar engellediler. Başka bir hesapla sorduk o sayfayı da engellediler. Gerekli yerlerden de şikayetçi olacağız.

Fr Ayakkabı
Fr Ayakkabı

Merhaba efendim, tarafımıza değişim için gönderilen ayakkabı ne yazık ki defalarca giyilmiş ve eskitilmiş olduğu için değişimi kabul etmeyerek aynı ürünü size geri gönderdik. Takdir edersiniz ki dışarıda uzun süre giyilmiş bir ayakkabının değişimini yapmamız mümkün değildir. Dışarıda giyilmemiş ürünün değişimini zaten yapmaktayız. Sayfamızda yüzlerce memnuniyet mesajımız ve devamlı alışveriş yapan müşterilerimiz bulunmaktadır. İyi günler dileriz.

Fatma
Fatma

İlk defa online alışveriş yapmıyorum bir kere denedim olmadı size yazdım söylediğiniz gibi giyilmiş eskitilmiş bir ayakkabı değildi ürünü bana geri göndermediniz tarafıma para iadesi yapmadınız engellediniz başka bir hesaptan sorunca o hesabı da engellediniz! İş ahlakına uygun çalışmayı deneyin!