Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Foto Bahar Fotoğraf Stüdyosu İstenmeyen Yamuk Fotoğraf

14 Mart 2024 08:28

Böyle bir rezillik görmedim, dört poz alıyorlar. Kendileri aralarından seçiyorlar. İnsan bir sorar, açık renkli şal ile biyometrik fotoğraf çektirmeye gittim, uyarmadılar 'siyah beyaz da sıkıntı olabilir' diye. Son dakika gözlüğümü çıkarmam gerektiğini öğrendim. Gözlerimin normale dönmesini bile beklemediler, gözlüğümü çıkarır çıkarmaz gözlerim sulanıyor. Bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama ona bile müsaade etmediler. Birinci ve ikinci pozlar güzel oldu diye üçüncü ve dördüncüyü ciddiye almadım. Fotoğrafçı da gidip dördüncüyü kafasına göre seçmiş. Orada boşuna bekliyoruz sanki, hiç önemsemiyorlar. Seç bir fotoğrafı, bas, al parayı ve gönder. Oldu mu bu şimdi? Yamuk çıktığım fotoğrafı basmışlar, bir de normal fiyatın üstünde alıyorlar. Dört fotoğrafa 150 TL ödemek nedir? Tamam, anlıyorum, haliyle her şeyin fiyatı artıyor ama araştırmama göre en fazla 100 TL olması gerekiyor. Kimliğime ilk defa fotoğraf koyduracağım, onu da rezil ettiler. Çok özenmiştim, gidip yamuk çıktığım fotoğrafı bastınız.
Müşteriye tercihini sormadan sonra, dört poz almanızın ne önemi var?

14 Mart 2024 11:08 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın müşterimiz fotoğrafınızı ve işlem yaptığınız günü bizlere iletirseniz çok memnun oluruz. Biometrik fotoğraf hizmeti gözlüksüz oluyor. Ayrıca kin nefret kusacak kadar abartılacak bir durum yok.

Harun
Harun

Keşke firmanın hangi ilde olduğunu belirtseydiniz, Ankara'daki Stüdyo Bahar değildir müşterilerimize duyurulur...

Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Ada Fotoğraf Stüdyosu (Antalya) Fotoğrafçıda Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücret Şoku!

14 Kasım 2024 13:10

Foto Merak (Yalova) Şikayetçiyim