Foto Merak (Yalova) Şikayetçiyim

05 Haziran 2024 17:44

Dün oğlumla geldim. Mezuniyet kıyafeti ile bir resim çektirmek için. Biliyorum bu yazdığımda hatalı ben olacağım sebebi sorun yaşadığı. Kişi oranın sahibi. Oğlunun yanında bana söylenir şu söz. Siz çok acelecisiniz. Böyle olursanız bu çocuğun hayatı tepetaklak olur... 1. Fotoğrafçı bir annenin anneliğini sorgulayacak yer değil... 2. Heyecanlanmam normal değil mi Oğlum mezun oluyor ya
3. Çocuğumu böyle bir ortam yaratarak kimsenin mutsuz etmeye hakkı var mı?
Ya da çocuğumun yanında bir işletmecinin anneliğimi sorgulamaya hakkı var mı Ki biz Çiftlikköy den kaç kez eşime pasaport için vize içi resim çektirmeye geldik. Dünde yine orası en iyisini çekerek diye çocuğumu getirdim.
Sonuç ne oldu biliyor musunuz?
[Çocuğun sizden çıktıktan sonra başka fotoğrafçı var dedim "hayır anne dedi ben resim çektirmek. İstemiyorum dedi"
Soruyorum size biz dün bunu yaşamayı hak ettik mi? Bakın dün size yazmadım... Aramadım çünkü çok sinirlendim. Neden yazmadım haksız kırıcı bir şey söylerim diye.
Biz müşteri olarak bu kadar ince düşünürken 14 yaşında bir çocuk ve mezuniyet için heyecanlanıp kıyafeti nerede giyeceğiz diye iki kere sordum diye hevesimizi kırılmasını hak ettik mi?
Soruyorum şimdi dünyanın en iyi en güzel resmini çekeceğiz deseniz 14 yaşında sırf o resim için kıyafetlerini yanına alıp gelen çocuğun dünkü mutsuzluğunu giderebilir misiniz
[5/6 14:26] BB: Dedim ya bunu yapan orada çalışan biri olsa emin'in ayağa kaldırırsınız ortalığı
Şimdi söz sizde değerli işletme sahibi!

Aabbccddeeffgghh
Aabbccddeeffgghh

9 voltluk pil için 350.-tl ödedim. Daha sonra yaptığım piyasa araştırmasına göre 9 voltluk pillerin 49.-tl ile 245.-tl fiyat aralığında olduğunu tespit ettim. Yani piyasadaki en pahalı pilden 100.-tl daha yüksek bir rakama pili almış oldum. Bir atasözü der ki beni "bir kere kazıklarsan yazık sana, iki kere kazıklarsan yazık bana".

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 16:47
İlk Yaş Çekiminde Hayal Kırıklığı: Geciken Fotoğraflar Ve İletişim Sorunları
Gökşen sonuçtan hiç memnun değil

Biyometrik Fotoğraf Çilesi

11 Kasım 2024 18:27