Kuzey sonuçtan hiç memnun değil

Fırsat Mobilya (Modern Furniture) Yenibosna Fırsat Mobilya'dan Aldığım Oturma Grubu Hayal Kırıklığına Uğrattı

21 Eylül 2024 14:43

Merhaba, Nisan 2023 tarihinde Yenibosna Fırsat Mobilya'dan oturma grubu aldım. Başka bir odam olduğu için sadece misafirlerimi o odada ağırlıyordum. En fazla 4 ya da 5 defa oturuldu ve koltuklar sanki senelerdir kullanılıyormuş gibi oldu. Tüylenme de cabası. Kaç defa aradım, hiçbir şekilde dönüş olmadı. Fotoğrafları bile attım, aradım, yine kimseyle muhatap olamadım. Kumaşın kalitesi çok kötü, sileyim dedim, süngeri kustu. Ayakları yamuldu. Buradan yine yazmak istedim. Eğer bir sonuç alamazsam gerekli yerlere başvurumu yapacağım.

Kuzey
Kuzey
23 Eylül 2024 22:35
firsat-mobilya-modern-furniture-yenibosna-firsat-mobilyadan-aldigim-oturma-grubu-hayal-kirikligina-ugratti-3.jpg

Oturulmayan berjerin rengi aynı ama diğer 3lu ve4 lu koltukların kumaşı çok kötü oldu

Nuray sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 18:45

21 Mart 2024 06:09
Uysallar Home Design İş Bilmezliği!
Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Sonrası Sürekli Sorunlu Oturma Grubu: Tamiratlar Yetersiz, Kalıcı Çözüm Bekliyorum

02 Ağustos 2025 19:29
teslimat-sonrasi-surekli-sorunlu-oturma-grubu-tamiratlar-yetersiz-kalici-cozum-bekliyorum-1.jpg

09 Ekim 2023 00:43