Ebru sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 16:56

Ben 6 ay önce Fırat Mobilya'dan koltuk takımı aldım. İlk aldığım günden beri içinden çıt çıt diye ses geliyor. Geçen gün de koltuğun örtüsünü silkelemek için kaldırdığımda koltuğun delindiğini gördüm ve ufak ufak tahta tozları dökülmüştü. Mağazayı aradığımda 'Sizin evinizde kurt vardır' ya da 'Darbe almış' deyip başından savdılar. 'Ben dükkanı kapatıp oraya mı geleyim şimdi?' demeye başladılar. Sattığı ürünün arkasında durmayan bir mağaza.

07 Mart 2025 17:32

Daha 1sene olmadan İstanbul bağcılarda Fırat mobilyadan koltuk takımı aldım koltuğun birinden sırt kısmından çıt çıt dye ses geliyordu bizde koltuk raylarını yerine oturuyordur dye düşündük 2ay önce falan örtüyü kaldırdığımda koltuğunun delindiğini ve tahta tozlarının döküldüğünü gördüm mağazayı aradığımda sizin evinizde vardır kurt darbe alınmıştır delinmiştir dedi bana parasıyla sırt kısmını yapın diyorum ona da yanaşmıyor lar ödemeyi 1ay geciktirince takibe gönderiyorlar hemen ama sorunu çözmeye gelince kimse yanaşmıyor ben bu kadar saçma sapan müşterisiyle ilgilenmeyen bir magza görmedim ve koltuğumu dikmek zorunda kaldım

Ek
Ek

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 23:23
İnegöl Elma Mobilya Çizilmez Denilen Koltuk Takımının 2.5 Ayda Geldiği Hal
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 15:22
Elif sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 21:01

Larmina Mobilya Çöp Eşya Satıyor