Enes sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

26 Haziran 2024 20:21

Ben M***** D****, tek amacım hisse senedi robotu almaktı. Instagram'da gezerken Finderex Trader karşıma çıktı. Biraz inceledim ve ertesi gün bir kadın beni aradı. Uygulamayı indirip hiçbir sıkıntı olmadığını söyleyerek para yatırmamı istedi. 10 bin TL yatırdım. Ertesi gün T**** A****** adında sözde yatırım uzmanı aradı. Yatırım yapacağımı düşünürken tam para çekeceğim sırada hesap tersine döndü ve 9 bin doları kurtarmak için 21 bin dolar daha yatırdım. Her şey tamam dediler. T**** A****** hastalandı ve sonra S*** adında başka bir kadın çıktı karşıma. T****'nın yanlış yaptığını söyleyerek 4100 dolar daha yatırmamı ve paramı vereceklerini söyledi. Geç de olsa uyandım ve Türkiye Cumhuriyeti Savcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Gerekeni Türk adaleti yapacaktır. Kimse bu gibi uygulamalara inanmasın. Her seferinde başka hesap ve IBAN veriyorlar. Attığım resimde yukarıda ismini verdiğim kişiler suçludur.

profile profile
02 Temmuz 2024 21:21

02 Temmuz 2024 21:22

Şikayetimi finderex trader a gönderdiğiniz için teşekkür

02 Temmuz 2024 21:23

Şu ana kadar bir gelişme yok

03 Temmuz 2024 23:17

Henüz bir gelişme yok şu anda

04 Temmuz 2024 06:56

Finderex trader tarafında hiçbir gelişme yok paramızı alamadık şikayet var gurubu çözüldü diyerek işaret yapıyor anlamadım neler oluyor

31 Ağustos 2024 20:57

Hiçbir gelişme yok finderex trader daki hırsızların fotoğrafını da çekip attım savcılığa da verdim ama hiçbir gelişme yok ve şikayetim var uygulamasıda çözüldü diye ekrana yazıyor acaba neden

15 Ekim 2024 12:28

6 ay önce şikayet ettim hala aynı bir gelişme yok paramızı alamadık burda sorun çözüldü yazısına aldanmayın

Ali sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 15:37
Sanırım Finderex Trader Deki Paramın Bir Miktarını Dahi Çekemiyorum
Özden sonuçtan hiç memnun değil

Özden
10 Ekim 2023 21:39
Caner sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 10:07
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 22:17
Exchange Trading Robotları Süper Batırıyor İki Günde Hesap Stop Oldu
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 07:20