Hepsiburada'dan Teslim Edilmeyen Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

21 Aralık 2024 17:05

Hepsiburada'dan 13 Aralık 2024 tarihinde Siemens marka bir derin dondurucu satın aldım. Hepsiburada 16 Aralık 2024 23:46 da ürünü teslim ettik şeklinde bir mail attı ama tarafımdan teslim alınan bir ürün yoktu. Hepsiburada 16 Aralık'tan bu yana ilgileneceğiz, haklısınız vs. Diyerek süreci geçiştiriyor. Teslim edilen bir ürün yok, teslim edilmeyen ürünle ilgili Hepsiburada tarafından tarafımla iletişime geçen hiç kimse yok. Hepsiburada'yı 8 9 kez aramama rağmen konuya çözüm sunmak adına herhangi bir gelişme yaşanmadı. Hepsiburada'dan ürün alırken yaşayacağınız sorunlarla ilgili çok dikkatli olmakta fayda var. Çünkü almak istediğiniz ürünün bedeli yüksek olabilir ve benim gibi mağdur olabilirsiniz. Konu hakkında 23 Aralık Pazartesi hukuki işlem başlatacağımı bildirmek isterim.

21 Aralık 2024 17:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Volkan
21 Aralık 2024 17:17

Yaşadığım zor durumun, memnuniyete dönüşmesi için yapmanız gereken 3 işlem var: 1. Otomatik mesaj atmayın. 2. Ödemesini yaptığım fakat teslim alamadığım ürünün bedelini iade edin. Paramı kullanmanıza müsaade etmek istemiyorum. 3. Sisteminizdeki üyeliğimi sonlandırın.

Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
12 Aralık 2024 10:00

Hakan
18 Temmuz 2023 17:32
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 12:55

Hepsiburada'da Stokta Olmayan Ürün Ve Geciken Teslimat Sorunu