Evren sonuçtan hiç memnun değil

Fal Sepeti Uygulamasında Yorum Manipülasyonu

07 Kasım 2024 13:57

Merhaba, bu şikayetim sadece fal seven ve baktıran kişileri ilgilendiriyor.
Fal Sepeti diye bir internet uygulamasından fal baktırıyordum. Fal sonrası yorum yapılıyor falcı için. İyi yorum yaparsanız hemen 2 saniyede yayına alıyorlar. Falı beğenmediğinizi belirten yorum yaparsanız yayınlamıyorlar. Ben de kaç defa yayınlanması için yazdım, yayınlamadılar. Çünkü sizin yaptığınız yoruma göre falcının puanı artıp azalıyor. İnsanlar da haliyle yüksek puanlı yorumcuya gidiyor. Hepsi aldatmaca. Böyle hiçbir şey bilmeyen falcıları oraya toplamışlar, siz bile başvurup falcılık yapabilirsiniz. Sözde puanı yüksek ama gerçekte öyle değil. Bilakis hep olumlu yorumlarla falcının puanını yüksek tutuyorlar.
İstiyorlar ki hep 5 puan verelim.
3 puan verdiğim yorumu önce yayınlayıp sonra sildiler.
Hiçbir falcıları bir şey bilmiyor. Üstelik 400, 500, 800 TL'ye fal bakıyorlar. Falcıya soru sorunca 'Niye o soruyu sordun, bu soruyu sordun?' diye müdahale bile edildi bana.
Bu site para toplayan, insanların parasını alan bir site.
Gidip burada fal baktıracağınıza başka yerlerde deneyin. Yine de siz bilirsiniz. Paranız çoksa etrafa saçmak isteyen baktırabilir.

07 Kasım 2024 15:05

Buradaki şikayetim sadece fal baktırmayı seven kişileri ilgilendiriyor. Fal sepeti adlı internetteki fal firması ücret iadesi talep ettiğim halde ücreti geri iade etmiyor. Oysaki aynı diye bir fal gönderdiğinizde falcı bakmak istemezse hemen falı iptal ediyor size sormadan ama parayı kredi kartına iade etmiyor. 2 fal baktırdım fal sonrası yorum yaptım. Yorumu falcıları beğenmediği için diğer müşterilere iyi gözüksün diye yorumumu yayınlamadilar. Falcıları bir şey bilmiyor. O zaman iade edin paramı falımı iptal edin diyorum yapmıyorlar.

07 Kasım 2024 18:05 (Şikayetten 4 saat sonra)
07 Kasım 2024 19:59

Dün ve bugün size 8 kez yazdım hiçbir mesajımı yanitlamadiniz. Üstelik beni engellediniz. Süslü cümleler kurarak kendi sitenizin reklamını yapmışsınız. Benim yorumum dün yayindaydi. Küfür ve hakaret niçin olsun. Falcının bakımını yetersiz bulduğumu yazdım siz de önce yayınladınız sonra sistemden kaldırdınız. Çünkü her negatif yorumda falcının puanı düşüyor ve kimse o falcıya baktırmak istemiyor siz de bizim sırtımızdan para kazanamıyorsunuz. Size niçin yorumumu yayından kaldırdınız diye sordum cevap vermeyip engellediniz Bir başka yorumcuya yorumumu da yayına sokmadiniz. Yatırdığım ücretin geri iadesini istiyorum. Paramı geri iade edin. Ortada hiçbir geçerli nedeniniz yokken benim yorum hakkımı elimden aldınız. Sırf sizin istediğiniz yüksek puanı vermedim diye Ben kimseyi aldatamam. Benim gibi insanlar yanılıp ücret yatırıp falcı diye geçinen aslında bu işten hiç anlamayan insanlara paralarını kaptırmasınlar diye gerçeği yazdım. Bilmediğini yazdım. Ücretimi iade edin. Hak etmediniz o parayı. İki Falın da iptali ve ücret iadesini istiyorum.

12 Kasım 2024 12:23
12 Kasım 2024 12:30

Sürekli aynı süslü cümleler, yayımlanmış yorumumu sırf hiçbir şey bilmeyen falcılarının puanı düşmesin diye yayından kaldırdılar, diğer falcıya yorumumu da sildiler.  Bu siteye güvenilir değildir. Bana günlerdir yukarıda yazılan yorumu kopyala yapıştır yapıp gönderiyorlar. Madem yorumumu koymuyorsunuz paramı iade edin diyorum onu da yapmıyorlar. Ama falcıları isteyince hemen falı iptal ediyorlar.

12 Kasım 2024 13:06
12 Kasım 2024 13:52

İstediğiniz zaman pekala iade ediyorsunuz. Daha önce falcı istemediği için falı iade ettiniz. Müşteri isteyince olmuyor falcı isteyince oluyor öyle mi? Ben sizden daha önce yorumlarımın yayınlanmasını istemiştim. Siz yayınlamadınız ve reddettiniz. O zaman falımı iade edin

12 Kasım 2024 17:07
12 Kasım 2024 17:12

Daha önce de işlemi tamamlanmış bitmiş falı iade ettiniz. Falcınız öyle istediği için. Falcilariniz ve sizin sisteminiz bizim uzerimizden para kazanıyor. Sizin sitenin tek amacı hiçbir şey bilmeyen ama göstermelik yüksek puanlı facilari memnun etmek. Sizden gelecek bir çözüm yok. Göstermelik buraya yazmanın gereği de yok. Benim hangi falcıya ne şekilde yorum yapacağıma da siz karar veriyorsunuz.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Fal Sepeti Hizmetlerindeki Hayal Kırıklığım