Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Fal Sepeti Çıkmayan Fallar Ve İadelerimin Yapılmayışı, İlgisizlik

10 Temmuz 2024 10:25

D**** D**** ısrarla baktığı fallar çıkmayınca (en az 6aylık süreç) iade istedim, yorumcu enerjimiz tutmuyor diye geri çevirdi. Tüm süreçte ben buradayım arkasındayım dediklerimin olmazsa konuşuruz diyen kişi beni komple mağdur etti ve tüm sesli yorumlar ve maillere rağmen iadelerim yapılmadı. Bana her şeyin kurgu olduğuna dair bir madde ilettiler eğer kurgu ise insanların inanç ve zaaflarına yönelik saldırı ve suistimal yapılmaktadır. Siteye yasal yollarla şikayette bulunacağım. Tüm haklarımı da koruyacağımı kendilerine beyan ettim

10 Temmuz 2024 10:37

Fal sepetinde duygu deniz ısrarla baktığı fallar çıkmayınca (en az 6aylık süreç) iade istedim, yorumcu enerjimiz tutmuyor diye geri çevirdi. Tüm süreçte ben buradayım arkasındayım dediklerimin olmazsa konuşuruz diyen kişi beni komple mağdur etti ve tüm sesli yorumlar ve maillere rağmen iadelerim yapılmadı. Bana her şeyin kurgu olduğuna dair bir madde ilettiler eğer kurgu ise insanların inanç ve zaaflarına yönelik saldırı ve suistimal yapılmaktadır. Siteye yasal yollarla şikayette bulunacağım. CİMER'e de iletiyorum tüm sitenin ve mağduriyetlerin incelenmesi için kayıtlar bende mevcuttur Tüm haklarımı da koruyacağımı kendilerine beyan ettim

10 Temmuz 2024 16:59 (Şikayetten 6 saat sonra)
10 Temmuz 2024 17:07

Telefon numaram sizlerde mevcut yine de ilettim, bana kimse ulaşmadı "Toplu iadelerim yapılmadığı sürece hukuki süreçlerle ilgili tüm şikayetlerimi geri çekmeyeceğim."

11 Temmuz 2024 15:39

6 ayı aşkın süredir defalarca attığım fal ve uydurulan yalanların karşılığında bu bedel teklif edildi. Hala onlara fal göndermem için beni teşvik etmeye çalışmaları. Asla kabul etmeyeceğimi ve tüm iadelerimi alna kadar yasal tüm kanallarla haklarımın arkasında duracağımı ve şikayetlerimi geri çekmeyeceğimi ilettim.

11 Temmuz 2024 17:42
11 Temmuz 2024 23:56

Lütfen buraya benimle ve mağduriyetimle ilgileniyormuşsunuz gibi yazmayın, okutan herkes de bilsin ilgilenmiyorlar! Yukarıda ekran görüntüsünde attıkları biçimde bir yanıt dönüldü ve buraya şikayet yazdıktan sonra şirketin ortağı tarafından arandım, 2 fal değerinde yapılan teklifi kabul etmedim, 6ayı aşan süreç ile ilgili toplu iade yapmadığınız sürece yasal süreç devam edecek ve fal sitesi olarak soruşturma başlatıldığında çok daha mağdur olan tarafın kimin olacağını biliyoruz.

Eylül
Eylül

Yıllardır bu uygulamaya yatırım yapan vip üye olarak aynı mağduriyeti yaşıyorum geçen yeterince iyi bir şekilde kendimi destek hattına ifade etmeme rağmen %25 kupon tanımlayıp geriye dönük iade gerçekleştirmediler. Biz siteye güvenip bu kişilerle kişisel bilgilerimizi paylaşıyoruz iyi yorumcular olsa bile sitede genel bir kalitesizlik var birkaç aydır sallamasyon yorum atıp geçiştiriyorlar haksız kazançtan başka bir şey değil.

Falsepeti Para İade

12 Nisan 2024 00:49
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Fal Sepeti Hizmetlerindeki Hayal Kırıklığım

10 Nisan 2024 21:36