Falcon Falkon Enjoy Plus

09 Eylül 2023 12:35

Falcon enjoy Plus elektrikli motosiklet, km sayacı normale göre daha hızlı atıyor, 11 km daimi kullandığım yol 20 km civarında atıyor, Ürün tanıtımında menzil 120 km yazıyor, Menzil fiyasko, km sayacı normale göre 2 kat fazla ilerliyor, buna göre 150 km civarında yol yapıyor görünse de ortalama 70 km menzilli var, 0 km aldığım üründe bu şekilde neden sorun yaşıyorum. Ayrıca ürün satılırken, yeni nesil grafen akü 3-4 saatte şarj olur diye satıyorlar, şarj süresi 8 saat. Bu konuda satıcı Afyon Yıldırım motora da bilgi verdim, yetkili servise de, kolat motora da mail attım. Netice yok. İnsanları yanıltıcı tanıtım ile mağdur etmeye hakkınız yok.

profile profile profile
11 Eylül 2023 15:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Km saatiniz de arıza olabilir yetkili servisimize giderek bilgi alabilirsiniz. Sorunu tam olarak anlayabilmemiz için yetkili servisimizin aracınızı görmesi gerekli.

09 Kasım 2023 18:52

Km saati değişti fakat yenisi de aynı

Ersin
Ersin

Ben yaklaşık 2ay önce Tüketici Hakem Heyeti'ne bedel iadesi olarak başvurdum. Karşı taraftan savunma istendi 1.5 ay önce savunması geldi ama hala Hakem Heyeti karar vermedi sonucu bekliyorum

Berkcan
Berkcan

Sonuç ne oldu? Bilgilendirme yapabilir misiniz?

Ömer
Ömer

Evet kilometreyi olduğundan çok gösteriyor evle işim arası 9 kilometre Motor 15 km gösteriyor. Menzilide 120 asla değil 70km zor yaptım. (70km motorun gösterdiği değil gerçekte olan motor onu 100km üzerinde gösteriyor) Gidilen yol düz olup dur kalk yapmadan gidilirse belki 120 km yapar. Her şeye rağmen yaktığını faturada hissetmedim bile çok az enerji tüketiyor.

Fahrettin
Fahrettin

Coğu eleltirikli motorlarda göstergelerin aldatıcı olduğunu kullanan bilir ve bu da tüketici aldatmak gibi bir şey aslında tüketiciler Hakem Heyeti'ne bas vurup insanları nasıl kaldırıldığın gün yüzüne çıkması gerek şikayetlerinizi tüketiciler Hakem Heyeti'ne başvurun

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Falcon Enjoy Plus Elektrikli Motosiklet Şarj Sorunu

Bayram
18 Kasım 2023 20:24
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
10 Kasım 2023 15:01