Eymen Yağız Home Kusurlu Mal Göndermesi, Tehdit Etmesi

15 Haziran 2024 15:40

Eşi ile beraber konuştukları birçok şey doğru değil. Arkadaştan bir koltuk takımı alacaktık. Öncesinde haliyle kumaş hakkında sorular sordum. Bana fazla abartıyor gibi geldi. Aynı şekilde İnegöl'de bulunan birkaç firma ile daha kumaş konusunu konuştum. Ne anladım biliyor musunuz? Bu arkadaş ve eşinin kumaş hakkında söylediklerinin hepsi yanlış. Ben buna rağmen gidip bu firmadan ürünü aldım. Sonra bana satış sözleşmesi attılar. Benim nasıl bir ürün alacağımla alakalı bilgilerin yazılı olduğu bir kağıt attılar, ben de o kağıttaki bilgilere göre ödeme yaptım. Asıl olay bundan sonra başladı. Yanlış bilgi veren doğru iş yapar mı? Ürün bir geldi. Kağıtta krem dedik. Saatlerce konuştuğumuz tüm detaylar, satış sözleşmesi belli iken bambaşka ürün göndermişler. Ezilmiş, büzülmüş hatalarla dolu. Renk krem istedik, adam gri göndermiş. Ayakları yuvarlak olacak dedik, dört tanesini yuvarlak yapmış, geriye kalanları da kafasına göre ezilmiş, yamuk ağaçları takmış göndermiş. Kumaş iz bırakmayan olacak dedik, adam iz bırakan göndermiş. Aldığımız ürünle bize gelen ürün arasında %5 bir benzerlik oranı yok. Aşağıda da şikayetler yazılmış. Arayıp bu ne diye sorduğunuzda da tehdit ediyor. Biz gerekli hukuki mercilere gerekli başvurularımızı yapacağız. Aşağıya tüm görselleri atacağım. Baştan sona kadar her şeyi yanlış söylediler. Nasıl bir ürün gönderdiğini bildiği için bir de kart verdik, üç taksit olacak dedik, gidip oradan tek çekim yapmış. Biz bunu bankayı arayınca anlıyoruz. Kelimelerle ifade edemiyorum.

profile profile

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Ziinetoğlu Mobilya (Sivas) Aldatıcı Satıcı Ve Kötü Ürün Deneyimi

02 Ağustos 2025 19:30