Evidea Mağazası Alpina Termos Bozuk Garantiden Yararlanamıyorum

Evidea Mağazası Alpina Termos Bozuk Garantiden Yararlanamıyorum
18 Aralık 2023 11:14831
Ferdane'nin Teşekkür Mesajı
Sorunum birkaç gün içinde olumlu yönde çözüldü. İlgilerinden dolayı Evidea merkez çalışanlarına ve yetkililerine teşekkür ederim.

Tokat Evidea firmasından Alpina marka bir termos satın aldık. İlk aldığımız termos bozuk çıktı mağaza yenisini verdi ve tekrar bir sorun yaşandığında garantiden yararlanabileceğimiz söylendi. 5 ay sonra aldığımız ürün de durduk yere bozuldu ve garantiden yararlanma talebinde bulunduk. Ürün incelenmeden firmanın üretimsel bir hatası olmadığı için talebimiz olumsuz karşılandı. Bir ürün incelenmeden üretimsel mi müşteri kaynaklı mı bozulduğu nasıl anlaşılabiliyor ben anlayamadım. Garanti ne için verilir? Satılırken garanti belgesi doldurulmadı olası bir durumda garantiden ürünü faturasıyla mağazaya götürdüğümüzde yararlanabileceğimiz söylenerek satıldı şimdi de ilgisiz davranılıyor.

18 Aralık 2023 13:19 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

18 Aralık 2023 14:03

Değerli Müşterimiz, Size 18.12.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak bilgi verilmiş ve siparişiniz takibimiz altına alınmıştır. Konu tarafımızdan titizlikle incelenmekte olup en kısa sürede sonuçlandırılıyor olacaktır. Tüm soru ve taleplerinizde hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:30 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

20 Aralık 2023 14:55

Değerli Müşterimiz, Size 20.12.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak bilgi verilmiştir. Tüm soru ve taleplerinizde bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

20 Aralık 2023 21:03

Sorunum birkaç gün içinde olumlu yönde çözüldü. İlgilerinden dolayı Evidea merkez çalışanlarına ve yetkililerine teşekkür ediyorum.

20 Aralık 2023 21:06

"Sorunum çözüldü"

Rabia
Rabia
8 Şubat 2024 15:52854

"Süreç yıpratıcı idi sadece sonuçta yeni tencere vermeleri beni mutlu etti. Teşekkürler..."

1 Yorum

Evidea Ve Arzum Markalarının Aldatmacaları

Özge
Özge
14 Nisan 2024 18:01456

Evidea Çorlu/Tekirdağ mağazasından 24.03.2024 tarihinde aldığım Arzum marka...

Soner
Soner
5 Ocak 2024 20:481.221

"Teşekkürler"

Evidea Beni 300 TL Zarara Uğrattı ❌❌❌

Gönül
Gönül
27 Mart 2024 12:432.071

"Geri dönüş yapıldı. 300 TL hediye çeki vererek bu hatayı telafi etmeye çalıştılar. Ama süreç yorucuydu. Yine de. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar."

Tümünü Gör
Evidea Etiket Fiyatından Fazla Fiyat Söylüyorlar!

Evidea EtiketFiyatından Fazla Fiyat Söylüyorlar!

Kübra
Evidea Kusurlu Ürün!

Evidea Kusurlu Ürün!

Sevil
Evidea Avize Problemi, Çözüm İstiyorum

Evidea AvizeProblemi, Çözüm İstiyorum

Ebru
Evidea Paramın İadesini İstiyorum!

Evidea Paramınİadesini İstiyorum!

Ozlem
Evidea 3 Adet 18 Cm Tekli Sarkıtların Şekilleri Boyutları Farklı!

Evidea 3 Adet 18 CmTekli Sarkıtların Şekilleri Boyutları Farklı!

Esra
Evidea Yanlış Ölçüde Ürün Gönderimi