Concentrix adı kullanılarak yapılan Yanıltıcı İş İlanı Ve Kimlik Bilgilerimin Kullanımı

08 Temmuz 2024 23:23

Kariyer.net'ten Webhelp Concentrix firmasının iş ilanına başvuru yaptım. Ertesi gün WhatsApp üzerinden arama yapılarak başvurumun kabul edildiği söylendi. İsmi E** olan hanım, sonrasında yazışarak Parapara'dan hesap açmam gerektiğini belirtti. Maaş hesabı adı altında, benim T.C. kimlik numaram ile Parapara'dan hesap açtım. Başvurunun bittiğini ve eğitim için link gönderileceğini söyledi. Aynı zamanda Parapara şifresi geleceğini belirtti. İşin kısası, adıma hesap açıldı fakat iş yok. Parapara'yı aradım ve hesap aynı gün açılıp kapatılmış. Buradan beyanımdır: T.C. kimlik numaram ile hiçbir para akışı ve para transferi sorumluluğunu kabul etmiyorum. Yarın siber güvenlik şikayetinde bulunacağım. Elimde kanıtlı belgem olması gerektiğini düşünüyorum.

Evde Paketleme İşi Yanıltması Şikayeti

22 Kasım 2024 14:43
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 18:08

18 Kasım 2024 15:18