Ethno Hotels 5 Gece 3 Oda

Hüseyin
17 Ağustos 12:49

Bugün oteldeki 4. Gecemiz konakladığımız oda sayısı 3. Evet şaşırdınız değil mi? Kaldığımız odada ki tuvalet kokusundan dolayı dün gece bizi geçici olarak eşyasız başka bir odaya aldılar. Ertesi gün kendi odamızda ki problem çözülmüştü oysa ki tam anlamı ile çözülmemiş. Aynı sorun gece saatlerinde tekrarladı ve saat 00:30 ve bu kez eşyalarımız ile birlikte başka bir odaya geçebileceğimizi söylediler. 2 çocuk gecenin bir yarısı eşya topladık trajikomik. Ve maalesef mağduriyetimize rağmen karşımızda ki muhatabımızın kendini bilmezlik boyutu çileden çıkarıcıydı. Bizi başka bir odaya almayı lütuf olarak görüyordu. Kendi cümlesi ile Hilton Sheraton tarzında ki otellerde de görülebilir bu gibi teknik aksaklıklar diyordu. Elbette görülebilir Gece Müdürü Ş**** Bey fakat hiç zannetmiyorum ki bu mağduriyeti yaşayan kişiler sizin gibi biri ile muhatap olsunlar. Mağduriyeti gidermek adına çıktığımız odanın segmentinin üzerinde bir yer verirsin altında değil. Israrla aynı segmentte bir oda olduğunu savunuyor neden deniz ve havuz manzarası yok dediğimde de sistem her ikisini de aynı segmentte gösteriyor diyor. Şaka gibi. Şu yaşadığımız olay otelle ilgili olumlu olumsuz tüm düşüncelerimi silip attı. Kesinlikle 1558 numaralı odada kalmayınız.