Sami sonuçtan hiç memnun değil

Sami
03 Ocak 2024 10:35

5-6 yıldır farklı bir hazır ofis hizmeti aldığım yerden ayrılıp e-ofise geçtim. Evime yakın olduğu için bir AVM'nin içinde yer alan e-ofis Vialand lokasyonuna gidip geliyorum. Genellikle haftada 2-3 gün, günde 3 saat kadar ofis kullanıyorum. Bu lokasyonda sabit bir odası olan bir şirket ve 2-3 çalışanı, ortak alanda da 2 kişi çalışıyor. Bir de ben gidiyorum. Fotoğraflarında da görüleceği üzere bomboş bir ofis. Burayı neden kapatmıyorlar bu kadar boş halde diye düşünürken, pek de güler yüzlü olmayan sekreterden gelen bir uyarı ile şok oldum. Ortak alandaki masalardan sadece bir tanesini kullanabiliriz, orada da devamlı gelen bir kişi olduğu için başka bir lokasyona gitmem gerektiğini söyledi. Evet, gerçekten başka bir yere gidin dedi, o nefret dolu bakışlarla. Hepinizden nefret ediyorum dercesine. Müşterisine çözüm sunmak üzerine odaklanmış ve bu işi iyi yapan yerler var. Sanırım e-ofiste bu işi yıllardır yapmanın yılgınlığı oluşmuş. İnsanlarla uğraşmaktan bıkmışlar. Biz de kontrat sonunda kendilerini rahat bırakırız artık.

09 Ocak 2024 15:04 (Şikayetten 6 gün sonra)

Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
04 Ocak 2024 13:05
"İşini hakkıyla yapanlar var Başak hanım aradı sağ olsun beni hem dikkatlice dinledi hem bir çözüm odaklı görüşmemizi sağladık kendisine teşekkür ederim ayrıca Gidemediğim için iletişim kuramadı Sedat Bey'in yanına uğradım Egs de ki müdür bey sağ olsun işleme anında ve olabileceği hızda halletti ve kaldığımız yerden devam ediyoruz eofiste"
Cansu sonuçtan memnun değil

Eofis Axis AVM - Fiyat Artışı

Cansu
16 Eylül 2024 15:13

Ofis Kiralama Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Ahmet
17 Şubat 2025 15:30
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Eofis İle Yaşanan Zorlu Kiralama Deneyimi

Sinan