Ent Halı Şikayeti

02 Aralık 2024 02:17

Ent halı Instagram adresi. Halılar söyledim. 2 bin lira havale istediler gönderdim. Geri kalanını kapıda ödeme yapabilirsiniz dediler. Buraya kadar çok güzel fakat bu hafta çalışmadığımı haftaya pazartesi ise başlayacağımı söyledim. Hızlandırma yapabilirseniz kapıda ödeme yapabiliriz dedim.

Bir çalışan hanım efendi ses kayıtı göndererek saygısız bir üslupla konuştu yine sustum. Şimdi ise yetiştiremediler kapıda nakit ödeme yapmışlar kendi kafalarına göre. Dedim yetişeceğini söylemiştiniz yetişmedi deyip duruyorlar. Bilgilendirme yapmıyorlar. Tekrar o çalışan hanımefendi üslupsuz bir şekilde geri ses kayıtı gönderiyor hiçbir şey bilmediği ortada.

Yine sustum IBAN numarasını tekrar gönderin dedim Allah'tan göndermediler. Hanımefendi ya bazı şeylerin algılamıyor ya da yanıltıcılar anlayamadım geri cevap bile şu an atmıyor. Şikayetçiyim. Özellikle o çalışan hanımefendiden.

20 Mart 2025 10:26
@selindabutikk Ödemeyi Aldıktan Sonra Engellediler!

25 Aralık 2024 00:43

30 Mayıs 2025 10:52
Halıcı_abi Kalitesiz Ürün Gönderdi

Ödeme Sonrası İletişim Kesildi, Siparişim Gönderilmedi Ve Param İade Edilmedi

19 Ekim 2025 01:24
odeme-sonrasi-iletisim-kesildi-siparisim-gonderilmedi-ve-param-iade-edilmedi-3.jpg
odeme-sonrasi-iletisim-kesildi-siparisim-gonderilmedi-ve-param-iade-edilmedi-2.jpg

05 Mart 2024 22:37