Enes sonuçtan hiç memnun değil

Emsey Hospital Hastane Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Adalet Arayışı

05 Ocak 2024 14:04

Babam Emsey Hastanesi'ne yattığında, böbrek yetmezliği başlangıcı dediler. Bir yerden enfeksiyon kapmış ancak 15 günlük orada yatması sürecinde o enfeksiyonun çeşidini türünü bir türlü saptayamadılar. Her gün diyaliz almaya devam etti. Bu süreçte " **" isimli bir hemşire, babamın kendisinden ağrılarından dolayı yardım istemesine cevap vermemiş, babam da tepki gösterince "seni makineye bağlarım 4 saat kalırsın orada" gibi saygısızca bir cümle kullanmıştır. Bu konuyu araştırmaya başlamamın ertesi gününde babamın yoğun bakım süreci bittiğine dair bir karar verilerek babam Marmara eğitim araştırma hastanesine apart topar geri gönderilmiştir.

Marmara'da yoğun bakımın bitmediğini ve babamın yoğun bakımda takip edilmesinin devamını uygun gördüler ve 2 hastane daha gezdirdiler. 15 günlük serüvende ne enfeksiyonun türü saptandı ne bir adım yol kat edildi. Yüzyıl hastanesinde ise ilaçları yetersiz bulup değiştirdiler ve acil bir şekilde kültür alınarak virüsün türünü tespit etmeye koyuldular ancak babam 26 mayısta hayatını kaybetti. Ağrılar içinde... Ancak Emsey yönetimi, hasta hakları, hemşirelik hizmetleri, gibi elemanlarını savunuyorlar.

Babamın yanlış anlamış olabileceğini iddia ediyorlar. Babam bana ölmeden 1 gün önceki ziyaretimde ayın hangi gününde olduğumuzu sorup emekli maaşının yattığı tarihin geldiğini ve faturaların ödenmesi gerektiğini söyleyecek kadar bilinci açıktı. Asla da yalan söyleyecek bir adam değildi. Bu durumun peşini bırakmayacağım.

profile profile profile

EPC Hastanesinde İhmalkarlık Ve İletişimsizlik

21 Ocak 2025 23:11

07 Temmuz 2023 02:25
Neslinur sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 11:47

19 Mayıs 2024 01:44