Polis Memurunun Saygısız Davranışı Ve Tavsiyeleri

28 Ekim 2024 14:09

27 Ekim 2024 Pazar günü Gaziantep Binevler Polis Karakolu'na gelip kızımla ilgili ifade verdim. Bana Karataş Polis Merkezi'ne gidin dediler. Ben de bilmiyorum ve buraya zorla geldim dedim. Neyse, bir şekilde 'Tamam, sizi bırakalım' dediler. Yolda giderken polis aracını kullanan polis memuru bana nasihat verdi. Ben de durumumu paylaştım. İnsanları tanıyamadığımı, iyi mi kötü mü anlamadığımı söyledim. Zaten kızımın başına gelen olay nedeniyle tansiyonum düşüktü, kendisi çok üstüme geldi. Araçtan inerken 'Sen bir eve git, 35'lik aç iç' dedi. Ben de '35'lik ne demek, rakı mı diyorsunuz siz? ' dedim. 'Ben alkol kullanamam, kullanırsam ölürüm, alerjim var' dedim. Israrla 'Yok yok, sen bir 35'lik aç iç de rahatla' dedi. Bu saygısızlığı kabul etmiyorum. Umarım kamera kaydı vardır araçta.

12 Kasım 2024 15:34

Karatas polis merkezine gittim kızım için ifade vermeyi biz musteki olarak gidiyoruz ama oradaki bakir saçlı polis memuru yapmadığım bir şey ile beni itham etmeye çalışıp sonra da durduk yerde bana sinirleniyor. Kendisine hiçbir şey yapmadım. Sinirlendiği gibi ifademi de okumamis. Olay zaten bizim başımıza gelmiş. Size ne oluyor Allah için ya!

30 Ekim 2024 10:35

Sonra o zaman votka iç dedi yanındaki polis de şahittir kızımın yanında bu şekilde konuşamaz!

05 Kasım 2024 22:04

Yanındaki polis memuru da duydu saygısından bir şey demedi

15 Ocak 2024 16:09

18 Mayıs 2024 01:43