Emlak Konut GYO Gelen SMS Şikayet

03 Eylül 2024 13:07

Emlak Konut'tan siteye giriş yapmadığım halde mesaj gelmiştir. Mesaj içeriği ise şöyledir: Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi kapsamında kura başvuru talebinizi güncellemek için t. C. Kimlik numaranız ve 755157 müşteri numaranız ile aşağıdaki link üzerinden 06 Eylül 2024, saat 18:00'e kadar giriş yapmanız gerekmektedir. Bu adımı gerçekleştirerek, güncel satış fiyatları ve satış koşullarıyla kuraya katılım durumunuzu güncelleyebilirsiniz. Belirtilen tarihe kadar işlem yapmadığınız takdirde kuraya katılım hakkınız geçersiz sayılacaktır. Kura katılım durumunuzu güncellemek için lütfen https://onlineislemler.emlakkonut.com.tr/kurabasvurudurumguncelleme/ linkine tıklayınız. B002

Yenişehir Evleri Emlak Konut'tan bir giriş yapılmamıştır. Ben de birkaç sefer denedim, hata alınca bıraktım. Emlak Konut'tan gelince tıkladım, tereddüt etmedim. Bu sebeple adıma çıkacak olan herhangi bir borç (https://www.sikayetvar.com/emlak-konut-gyo/borc), zarar vb. Gibi durumların hiçbirini kabul etmiyorum. Bütün sorumluluk mesajı gönderen Emlak Konut hesabına aittir. Şahsi kimlik bilgilerimin ve telefon (https://www.sikayetvar.com/emlak-konut-gyo/telefon) numaramın kullanılması bilgim dışındadır. Yapılacak herhangi bir işlemden dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Bu sorunun düzeltilmesini istiyorum.

03 Eylül 2024 00:19
Emlak Konut'tan Yanlış Mesaj Gönderimi Ve Güvenlik İhlali
Emlak Konut'tan Yanlış Mesaj Gönderimi Ve Güvenlik İhlali

03 Eylül 2024 22:40

03 Eylül 2024 15:13

07 Eylül 2024 10:20
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 03:52