Eminevim Çekilişinde Adil Olmayan Uygulama

Hatice
13 Kasım 2024 23:24

30.10.2024 tarihinde yapılan Eminevim 442. Çekiliş 1. Oturum canlı yayın çekilişinde 2101 numaralı grupta 138 numaralı müşteriyim.
Çekilişte küreden 138 numaralı benim topum ve iki top daha çıktı, ekranda açık ve net şekilde görünüyor. Çekilişte numaraları okuyan Eminevim çalışanı teknik bir arıza sebebiyle yayına ara veriyoruz dedi. 3-5 dakika sonra yayın tekrar başladı. Çekilişin iptal edildiğini söyleyip çıkan topları küreye attılar. Bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum. Hakkaniyeli olan küreden çıkan topların baz alınmasıdır.
Yıllardır sabırla bekliyorum, tek isteğim faiz hassasiyetim olduğu için kredisiz ve faizsiz bir şekilde ev sahibi olabilmektir.
Bu durumu ilk önce dilekçe yazarak bildirdim. Dilekçemin gereken bütün birimlere gönderildiğini ve mağduriyetimin giderileceği söylendi. Üzerinden günler geçmesine rağmen herhangi bir gelişme yok. Hala benden beklememi istiyorlar.
Her şey açık ve net, ortada anlaşılmayacak bir şey yok. Sonuçta çekilişte numaram çıktı ve ödememin bir an önce yapılmasını istiyorum. Amaçları sadece insanları oyalamak.
Güvenilir bir kurum olduğunu düşündüğüm Eminevim, koca bir pişmanlıkmış.

profile profile profile
18 Kasım 2024 09:40 (Şikayetten 4 gün sonra)

Hatice U. Hanım iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Yorumlar (6)

Ufuk
Ufuk

Çok üzüldüm inşallah hak yerini bulur...

Metin
Metin

Kendi istedikleri kişiler çıkmamıştır o yüzden iptal etmiştir bende zamanında çooooookkk bekledim Eminevim'de kura çıksın diye ama çok zor

Çetin
Çetin

Eminevim bugüne kadar hangi sorunu çözmüş ki bunu çözsün.

Ömer
Ömer

Merhaba... Bu adaletsiz kura sonucu hakkaniyetli sorununuz çözüldü mü? İlk kez ve alenen böyle bir teknik arıza nedenine şahit oluyorum... Bilgilendirirseniz sevinirim.

Enes
Enes

Böyle bir şey kabul edilemez, Eminevim'e olan bütün iyi niyetli bakışımı kaybettim. Muhtemelen kullanmam

Merhaba sorununuz çözüldü mü?

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim'de Sürekli Gecikmeler Ve Güven Sorunu Yaşadım

02 Temmuz 2025 17:28