Emc-Bilişim-Ve-Teknoloji Emc Bilişim Ve Teknoloji Pişmanlıktır

Emc-Bilişim-Ve-Teknoloji Emc Bilişim Ve Teknoloji Pişmanlıktır
12 Mayıs 2024 00:40

Merhabalar, ben G**** A****. 29.03.2024 tarihinde Teknosa sitesi üzerinden EMC Bilişim ve Teknoloji satıcısından Xiaomi marka bebek arabası satın aldım. Sadece dört defa kullanmama rağmen tekerlekleri çatlamaya başladı. Daha fazla yırtılmalar olmadan ürünü gönderdik; ancak, ürün bize geri gönderildi. Garantiyle ilgilenen firmayla görüşmemizi istediler. Onlarla konuştuk ve tekerleklerin garanti kapsamına girmediğini söylediler. Dilersek yedek parça olarak tekerleklerin satıldığını ve satın alabileceğimizi belirttiler. Bir aylık ürünün üç-dört defa kullanımda bu şekilde arızalanması imkansız. Ürünü dağda ya da bayırda kullanmadım; sadece AVM içerisinde kullandım. Bu durumu kabul etmemeleri çok saçma. Daha sonra hasarlı olan tekerleklerin resimlerini istediler. Ancak bebek arabası henüz bize geri gelmediği için resim çekemedik. Garanti firmasıyla konuşma aşamasındayız. Resme göre bilgi vereceklerini belirttiler. Bir aylık ürün için bu kadar oyalama olmaması gerektiğini düşünüyorum. EMC Bilişim ve Teknoloji başından beri sorumluluktan kaçıyor ve her şeyi garanti firmasına atıyor. Kendilerini yüzlerce defa aramamıza rağmen telefonlara bakmadılar. WhatsApp üzerinden yazdık; ancak, dönüş yapmadılar. Kesinlikle bu firmadan alışveriş yapmanızı önermiyorum. Google'da yapılan şikayet araştırmalarında binlerce benzer şikayet olduğunu gördüm. İnsanların mağdur edildiği bu tarz satıcıların pazar yerlerinden kaldırılması gerektiğine inanıyorum.

26 Ağustos 2025 11:11
Bebek Arabası Tekeri İçin Ödediğim Ücret İade Edilmiyor
bebek-arabasi-tekeri-icin-odedigim-ucret-iade-edilmiyor-7.jpg
bebek-arabasi-tekeri-icin-odedigim-ucret-iade-edilmiyor-6.jpg
bebek-arabasi-tekeri-icin-odedigim-ucret-iade-edilmiyor-4.jpg

09 Mayıs 2024 01:15
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Smk Bilişim Kullanılmış Ürün Gönderimi Ve Yanıltıcı Satış Deneyimi

09 Ekim 2024 16:07
Özlem sonucu yetersiz buldu

Sıfır Diye Aldığım Akıllı Saat Kullanılmış Ve Arızalı Çıktı Değişim Yapılmıyor

18 Ağustos 2025 10:57
sifir-diye-aldigim-akilli-saat-kullanilmis-ve-arizali-cikti-degisim-yapilmiyor-1.pdf

24 Temmuz 2023 17:17