Elmiedu Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Elmiedu Fatura Ve İade Mağduriyeti

06 Ağustos 2024 09:24

30 Nisan 2024 tarihinde İngiltere'de dil eğitimi için anlaşmıştım ve (250 £ ödedim bu ücret okul ödemesinden ayrı şirket olarak onlara ödemem gereken para olarak söylediler) 2 aylık eğitim ücreti 905£ olarak konuştuk fakat 23 mayısta yollanan faturada eğitim ücreti 1480£ olarak yansıtılmış ve toplam fatura tutarı 4065£ gönderilmiştir. Bende bu gönderilen faturanın fazla olduğunu düşündüğüm için arayıp derdimi anlattım.
Okul ücretinin yanlış olduğunu ve düzeltme yapılacağını belirttiler fakat diğer tüm ücretleri ödememiz gerektiğini söylediler. Bende bu okulu tercih etmemizin sebebi zaten uygun olmasıydı şu anda diğer okullarla aynı hatta daha fazla olduğunu ifade ettik. Durum bu yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Bende süreci sonlandırmak istediğimi söyledim ve ilk gün gönderdiğim 250£ ücretin iadesini talep ettim. Bana iki mail adresi yolladılar süreç sonlandırmak için bunlara mail atın dendi bugün 6 Ağustos 2024 salı ama hala hesabıma geri ödeme alamadım. Hem eğitim konusunda mağdur edildim hem de paramı geri alamadım. Gönderilen mail adresleride bunlardır i***@elmiedu.com
i***@vizepro.com

Sedat
Sedat

Seda hanım Merhaba Bende belli başlı bu firma tarafından mağduriyet yaşadım. Firmaya ve yetkililere dava açacağım. Tanık olur musunuz?

Vize Reddi Sonrası İletişimsizlik Ve Ücret İadesi Sorunu

10 Ocak 2025 14:52
Nurtaç sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Elmiedu Eğitim Danışmanlığı Ve Konaklama Sorunu

08 Ocak 2025 02:17
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dil Okulu Aracılığıyla Yapılan Ödemede İade Ve Kesinti Mağduriyeti

16 Temmuz 2025 23:34