Antalya Atatürk Parkı Ekdağ Sosyal Tesisleri

07 Ekim 2023 13:01

Şu an Antalya Atatürk parkı ekdağ sosyal tesislerinde kahvaltı yapıyoruz. Serpme kahvaltı söyledik çeşitler eskiye oranla azalmış ve porsiyonlar dahada az cevizde böceklenme olmuş değiştirin dedik yine kurtlanmış ceviz getirdiler. Yumurtayı pişirmemişler bildiğin taşa çevirmişler bunu alabilirsiniz. Çatal geçmiyor dedik oda masada kaldı hani dedik belki çözüm üretirler çok kötü bir kahvaltıydı 100 lira fazla verip başka bir yerde kahvaltı yapın paranıza yazık etmeyin. Personelde çok umursamaz

08 Ekim 2023 12:08

Zeytinleri merak edip saydım 5 tane siyah 6 tane yeşil zeytin vardı herhalde başka masadan artan zeytini getirmişlerdi bir dilim bir de küçük dilim sucuk vardı domates salatalıkta aynı şekilde beş dilim domates vardı patates kızartması da yenilecek halde değildi çatal zor geçiyordu ve kurumuştu vallahi 400 liraya pişi simit peynir yedik yumurtayı özellikle garsona gösterdim abla bak çatal geçmiyor dedim burda beklemiştir dedi abla şimdi geldi dedim Allah Allah dedi sırtını dönüp gitti kasiyere ödeme yaparken şikayetimi ilettim  doğrudur dedi personelde yesinlerde gitsinler modu var hiçbir çözüm önerisi yok bir şey çözmeyle uğraşmayı bir yana bırakın müşterinin isteğini eziyet gibi görüyorlar daha önce gittiğimizde bu kadar kötü değildi bir daha kesinlikle gitmem

01 Ekim 2024 13:17

O kadar kötüler ki cevap bile vermeye tenezzül etmiyorlar

Ekdağ Sosyal Tesis Çalışanları Hakkında

08 Nisan 10:06

Handan
01 Temmuz 2023 11:39
Ekdağ Ziyan Olan Para Emek
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Selçuklu Sosyal Tesisleri Küçükçekmece Halkalı Selçuklu Sosyal Tesislerinde Hayal Kırıklığı

25 Ağustos 2024 19:28

16 Şubat 15:34