Şennur sonuçtan çok memnun

Eğitmen Eğitim Kurumları Kötü Hizmet

27 Kasım 2023 09:28

Kozyatağı eğitmen okulları hakkında 1,5 yıllık veli deneyimlerimi yazıyorum puan ☆tek yıldız! O da fedakarca çalışan öğretmenler için.

Kayıt alırken vaat edilen birçok uygulama yapılmadı. İlk kayıt olduğumuz sene olan öğretmen kadrosu bu yıl tekrar değişti. Öğretmenler mobbinge uğruyor. Ayrıca rehberlik servisi hiç çalışmıyor. Kayıt alırlarken okulun psikoloğuyum diye kendini tanıtıp kızımı kayıt olmaya ikna eden kişiyi okul açıldığında görmedik bile. Öğrenciler başıboş dolayısıyla akran zorbalığı hat safhada.

Okulun bu konuya yaklaşımı ;hayatta her yerde zorbalık var. Öğrenci bununla kendi baş edecek şeklinde. En büyük pişmanlığım, elimle çocuğumu bu okula emanet etmem.

Öğretmenlerin dahi mobbinge maruz kaldığı bir okulda akran zorbalığına parası olan veliyi kaybetmeme adına normal bakılması... Zorbalık yapan öğrencileri uyarmıyorlar. Çünkü velileri kabul etmezmiş, başka sorunlar çıkarmış vs. Eğitim anlayışı sadece ticaret.

Okul var olsun yaşasın. İçinde rehberlik yapılmayan okul okul değildir. Ayrıca milli bayramları bile geçiştirmeleri sebebiyle, son noktayı koyarak acilen okul değiştirip 1 yıl 2 ay zararla kurtulduk.

Gülten sonuçtan hiç memnun değil

Vega Okulları Sorunlar Olurken Kimse Yok, Sorun Olduktan Sonra Suçlu Aranıyor

31 Mart 2024 23:42