Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Ege Home Dekorasyon Adlı Sitenin Sorumsuzluğu

25 Eylül 2024 09:48

https://egehomedeko.com/ adlı web mağazasından 30 Ağustos'ta mermer banyo seti sipariş ettim. 19817 kodlu siparişime dair herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

Telefonlara cevap vermedikleri gibi mail ve Instagram çağrılarına da dönüş yapmıyorlar. Bütün iletişim çabalarımız sonuçsuz kalıyor. Özellikle müşteriye karşı takındıkları bu sorumsuz tavır çok çirkin.

Anlaşılan sitenin sanal gerçekliğinden başka her şey sahte. Karşımızda ne satın alınan ürün var, ne de muhatap.

08 Ekim 2024 09:22

egehomedeko.com adlı site satın alınan ürünleri teslim etmediği gibi egehome.net adlı diğer sanal adresi ile aynı yapmaya devam ediyor. egehomedeko.com adlı siteden daha önce aldığımız ürünler teslim edilmediği telefon ve diğer iletişim araçlarının hiçbirisine dönüt sağlanmıyor. Her iki site için de aynı iletişim kanalları belirlenmiş. Google haritalar üzerinde belirtilen mağaza ise gerçekte yok. Caddenin ortasında mağaza varmış gibi verilen yanıltıcı bilgiler söz konusu.

Hatice
Hatice

Merhabalar sizin sorununuz çözüldü mü aynı sorunu ben yaşıyorum şu an

Ayşe
Ayşe

Sizin sorununuz giderildi mi bende aynı şekilde mağdurum

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Ege Home Dekorasyon Sorumsuzluğu

04 Eylül 2024 01:54

Ege Home Dekorasyon'dan Alışverişte Sorumsuzluk Ve İletişimsizlik!

04 Ocak 2025 17:08

Makomar Marble | @makomarble _Banyoset Sipariş Verdiğim Mermer Banyo Seti 15 Gündür Teslim Edilmedi

19 Ağustos 2025 00:35