Yasaklı Efor Fx Kaçak Yatırım Şirketi

Yasaklı Efor Fx Kaçak Yatırım Şirketi
15 Şubat 2024 11:59

Efor fx denen dan. beni aradı ve yatırım yapmam için talepte bulundular. Bende onlara İstanbul menkul kıymetler borsasında kayıtlarının olup olmadığını sordum... Onlarda Avustralya ayzek diye bir kayıttan bahsettiler... Bende onlara Türkiye'de kayıt dışı yatırım yapmak yasak ve yasal olarak cezası var dediğimde ayzek lisansımız var her yerde geçerli hakkını Türkiye' de bile arayabilirsin dedi... Bende internet adreslerini istedim ve bana ""www.eforfx.com"" adresini verdi... O ****** telefondayken bende siteyi açtım ve karşıma erişim engeli çıktı... Bunu telefonda söylediğimde VPN kullan dedi... Adamın içine oturmuştur. WhatsApp tan da engelledim...ülke sermayesini dışarı kaçırmasına müsaade etmeyin...! Buradan yetkililere yasal işlem başlatmaları için telefonlarını yazıyorum 0216 - 253 ****- efor fx... Ekran görüntüsü de ekliyorum.

Edip
Edip
18 Şubat 2024 03:36

Hala bir gelişme yok... Şikayetimde yazdığım küfürlü kısımlar ne yazık ki silinmiş... Adama bol bol sövdüm telefonda ve hala bir yanıt yok. Neden...?

Alternatif Menkul Yatırım Danışmanlarıyla Yaşadığım Mağduriyet Sonrası Paramı Geri Alamadım

18 Haziran 2025 12:18
alternatif-menkul-yatirim-danismanlariyla-yasadigim-magduriyet-sonrasi-parami-geri-alamadim-4.jpg
alternatif-menkul-yatirim-danismanlariyla-yasadigim-magduriyet-sonrasi-parami-geri-alamadim-2.jpg
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 20:03
Aktif FX Aktif Llc. Mağduriyeti
Oben sonuçtan hiç memnun değil

Fox Capital Kazancımı Çekemedim, Sürekli Bahane Ürettiler

04 Haziran 2025 18:58
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Alternatif Menkul Yatırım Vaadiyle Başlayan Gizemli Telefonların Ardındaki Gerçek

11 Nisan 2025 17:42
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

City Yatırım Şaibeli İşlemler Platformu

01 Temmuz 2024 15:04