E-Devlet | Turkiye.gov.tr Kasım Ayı Aile Sosyal Destek Ödemesindeki Gecikme Ve Teknik Sorunlar!

Tolga
19 Kasım 2024 20:402.711

Kasım ayı aile sosyal destek ödemesi hesabıma yatmıyor. E-Devlet'te teknik nedenlerden dolayı kaç gündür böyle bir sorun var.

Çözülmesini istiyorum, 8'inde yatması gereken para 19'u oldu. Aynı sıkıntı ne zaman çözülecek? Lütfen geri dönüş yapılsın. Rica ediyorum.

19 Kasım 2024 20:24

Sosyal ekonomik destek ödemesini hesabıma aktaramıyorum. Teknik aksaklık sebebiyle işleminiz gerçekleştirilmiyor. Ayin 8 inde bu yana deniyorum 19 hala aynı sıkıntıyı yaşıyorum. E devlet ve pttdeyi aradım fakat çözüm üretilmiyor. İlgilirseniz sevinirim.

Nazlı
Nazlı
26 Kasım 2024 12:27

Ne yaptınız haledebildiniz mi bende aynı sorunla karşılaştım hala param aktarılmadı

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Aile Sosyal Destek Ödemesi Gecikmesi

Melek
12 Kasım 2024 12:593.246

1 Destek3 Yorum

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Sosyal Yardım Ödemesi Hesaba Geçmiyor: Acil Çözüm Talebi!

Nagihan
17 Kasım 2024 19:141.246

Sosyal yardım destek ödemesini hesabıma aktaramıyorum, e-Devlet hata veriyor. Her ay düzenli aktarım yapıyorum, hiçbir s...

1 Destek2 Yorum

e-Devlet (Turkiye.gov.tr) Aile Destek Ödemesi Hesabıma Geçmedi

Sefer
17 Temmuz 2023 10:581.031

Aile destek ödemesini hesaba aktar yaptım e-Devlet üzerinden ama ödenek şimdi e devlette görünmüyor ama hesabıma da yatm...

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Sosyal Yardım Parası Banka Hesabıma Geçmiyor

E-Devlet |Turkiye.gov.tr Sosyal Yardım Parası Banka Hesabıma Geçmiyor

Abdulgani
E-Devlet | Turkiye.gov.tr Sosyal Yardım Başvurusu Yapamıyorum!

E-Devlet |Turkiye.gov.tr Sosyal Yardım Başvurusu Yapamıyorum!

Ahmet

Öne ÇıkanKonular