Yücel sonuçtan çok memnun

Dürümle Marmara Caddesi Avcılar Şube Sorunu

29 Eylül 2024 23:29
Yücel'in Teşekkür Mesajı
“Çözüm Buldum Çok Teşekkür Ederim”

29.09.2024, Avcılar Marmara Caddesi'nde Dürümle sipariş almaya gittim. Kaç dakika sonra hazır olur dediğim zaman, müdür hanım ağır hakaretler etti ve siparişimi vermedi. 20 dakika bekledim, hazır olduğu halde karşımdaki bir bayan ne yapacağımı, ne söyleyeceğimi şaşırdım. Bizi bu şekilde tahrik ediyorlar. Elimden kaza çıkacak, evde beni bekleyen eşim ve oğlum var. İlgilenilmesini önemle rica ediyorum.

30 Eylül 2024 09:25 (Şikayetten 9 saat sonra)
Yücel
Yücel
30 Eylül 2024 13:18

Çözüm Buldum Çok Teşekkür Ederim

30 Eylül 2024 13:19

Değerli Misafirimiz Yücel E. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Sizleri her zaman restoranlarımızda görmek ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Dürümle Çözüm Merkezi Ekibi

Mert sonuçtan çok memnun

06 Kasım 2024 16:13
"İlgi ve alakanız için teşekkürler"
İlayda sonuçtan çok memnun

İlayda
04 Eylül 2025 18:39
"Öncelikle Genel Merkezden Y** hanim'a ayrıca teşekkür ederim Çünkü kendisi cevap vermiyor ya deyip askıda bırakmak yerine defalarca arayıp bilgilendirene kadar beni pes etmedi. Çok büyük bir nezaketle yaşanan olayı tekrar dinledi benden ve alınan aksiyonları anlattı. Müşteri memnuniyetine önem verdiğiniz için çünkü resmen hür çalışan yüzümden sevdiğim bir markayı terkediyordum."
Dürümle Şubesinde Soğuk Ürün Ve Çalışanların Rahatsız Edici Tavırları Müşteri Memnuniyetini Zedeledi
Mustafa sonuçtan çok memnun

30 Ağustos 2024 23:30
"İlgi alaka için teşekkürler"
Lezzetsiz Kupkuru Dürümle!
Zekeriya sonuçtan çok memnun

Zekeriya
20 Ocak 2024 21:47
"Firma iletişime geçip yeniden restorana davet etti. Teşekkürler..."
Dürümle Siparişim Teslim Edilmedi!