DS Damat'ta Çifte Standart Ve Fiyat Farkı Sorunu

DS Damat'ta Çifte Standart Ve Fiyat Farkı Sorunu
23 Aralık 2024 13:37

Merhaba;
Şirketimin yan haklar kapsamında verdiği DS Damat Gift Card ile Ankara Ankamall ve Forum alışveriş merkezlerinde karşılaştığım kötü durumu anlatmak istiyorum.
Yan haklar olarak birçok pazar yerinden ve firmadan kart ve ParaPuan benzeri ürünler alıyoruz. Hiçbirinde çifte standart veya yanlış bilgi, fiyat farkı ya da oradaki ürünler kötü, mağazadaki ürünler iyi anlamında bir şeyle karşılaşmıyorum.
DS Damat'ın internet mağazasında toparladığım sepette 8.000 lira çıkan ürünler, DS Mağazalarında 38.000 lira çıkıyor. Mağaza müdürleri ile görüştüğümde bunların sadece Essential ürünlerde geçerli olduğunu, herhangi bir indirimden faydalanamayacağımızı belirtiyorlar.
İnternet mağazasındaki ürünün aynı DS Depodan gönderildiğini ve oradan 4.000 liraya alabileceğim montun mağazada neden 14.000 liradan aldığımı sorduğumda, 'aynı kalite değil, o ürünler sadece internete özel yapılan ucuz ürünler' cevabını alıyorum.
Bizzat kendim de satış sektöründe olduğum için mağazacılıkta ve perakende satışta yapılmaması gereken tüm hataların DS Damat mağazalarında karşılaştığımı belirtmek isterim.
Son durumda herhangi bir tane takım almak istediğimde, şirketin verdiği kartı verip üzerine 10.000 lira da para vermem gerekiyor fakat ürün internette üçte bir fiyatına geliyor.
Bu şartlarda herhangi bir şey almadan kartı şirketime iade etmekten başka bir çözüm kalmıyor.
DS Damat'tan da değil parasını ödeyerek, bedava kart verseler kullanmayacağımı ve kıyafet konusunda açılan tüm sohbetlerde bunu kötü bir anı olarak anlatacağımı bildirir, iyi çalışmalar dilerim.
Saygılar.

23 Aralık 2024 13:50 (Şikayetten 12 dakika sonra)
23 Aralık 2024 14:54

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2025 01:07
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
28 Ağustos 2024 09:59
Enes sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 08:04

29 Mart 2025 17:43